Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

STARPAY+ passarel·la de pagament

23 de febrer de 2024

Estimat/da associat/da 

Et presentem un nou projecte: LA CITYCARD, Destinada al turista asiàtic.

Hem iniciat una col·laboració amb Alipay+, una de les 2 súper Apps, més importants d’Asia, amb més de 1300 milions d’usuaris.

Coneixedors de la importància d’aquest client, per la seva capacitat de consum i inquietud per la nostra cultura, us volem fer arribar el projecte CITYCARD BARCELONA de Alipay+ a través de Starpay per a l'atracció i major conversió dels turistes asiàtics.

La CITYCARD BARCELONA, exclusiva pels mercats asiàtics, ens promocionarà des del pais d’origen, actualment esta implantada amb molt d’èxit a Singapor, Milà i en desenvolupament a Roma i Barcelona.

L’objectiu d’aquest projecte, impulsat per ALIPAY+, es donar a conèixer el teixit comercial i Cultural de Barcelona, permetent que el turista asiàtic conegui, mitjançant rutes alternatives al seu circuit habitual, la nostra cultura, gastronomia y artesania.

Alipay+, estima un augment del trànsit del 100% i un augment del 50% en vendes mitjançant aquesta campanya, que promou des de totes les xarxes socials asiàtiques.

Per a formar part de la campanya només és necessari donar-se d'alta amb Starpay i acceptar el sistema de pagament per codi QR. És important tenir en compte que estar presents en les aplicacions del turista asiàtic, es existir per a ells.

Aquesta campanya és totalment gratuïta durant el primer any, tant sols s’haurà d’abonar l’import de transacció bancària al realitzar les vendes. (la comissió de pagament, com la que s’abona al rebre un pagament amb targeta bancaria extrangera)

Si voleu formar part, ens ho podeu fer arribar, i un representant de Starpay passarà pels vostres comerços juntament amb el Dani Català, per a explicar-vos detalladament el projecte i com participar-hi.

Atentament,

La Junta Directiva.

Els nostres socis

TANIS BOUTIQUE
BAR BODEGA SALVAT
LLEGUMS VARGAS
WON'S BARCELONA
FARMACIA SALAMERO
CAL MAURICI
365 (T-103)  IME MIL SLU
Carregant...
x
X