Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Missió, Visió i Valors

Missió

L’essència de l’associació de comerciants Sants Establiments Units, és el recolzament al comerç del barri de Sants, dinamitzant, promocionant i gestionant el comerç de proximitat. Recolzar als associats i associades facilitant les gestions amb l’administració pública (i d’altres), mantenint actualitzada la informació rellevant envers les diferents temàtiques que poden necessitar. Facilitant projectes i informació sobre el compromís ciutadà per la sostenibilitat, per tal de guiar cap a un consum responsable, buscar convenis amb empreses de subministres per tal d’estalviar en recursos i fer de punt de central de compres en diversos materials. Sempre actuant a  favor del foment de la  compra a  l’eix comercial, potenciant la visibilitat de l’eix fent publicitat del mateix i amb accions i activitats de crida al públic.

Es fomenta la participació femenina a la junta directiva i en totes les activitats, esdeveniments i campanyes de promoció i publicitat que s’organitzen, es vetlla per servir d’exemple a la perspectiva de gènere, sense discriminacions i vetllant per la conciliació familiar.

Visió

Ser el referent del comerç de proximitat de Sants, aconseguir que s’associïn la majoria dels establiments comercials i empreses de serveis del barri, per tal de poder exercir com a grup d’influència davant de les administracions públiques, i tenir la suficient llibertat econòmica per potenciar els canals publicitaris de l’eix comercial.

Arribar a gestionar el màxim de comandes com a central de compres i aconseguir els millors convenis en serveis i subministres per les associades i associats.

Valors

 • TRANSPARENCIA
  Claredat davant dels associats i associades, tant a nivell d’accions, transaccions, gestió econòmica, com a la presa de decisions.
 • COMUNICACIÓ
  Accessibilitat i disponibilitat en el contacte amb l’entitat, tenint una comunicació fluïda i directa per diferents canals.
 • DINÀMICA
  Ens defineix el pro-activisme i la participació tant en activitats i taules de treball pròpies com d’entitats i administracions del barri i ciutat.
 • IGUALTAT
  Es fomenta la participació activa tant d’homes com de dones a la presa de tota mena de decisions, i es vetlla per la no discriminació i la conciliació familiar en l’àmbit laboral i ple de l’entitat.
 • EQUIP
  Equip professional, format i efectiu, que s’implica de manera efectiva en tots els projectes.

Els nostres socis

LA TRAGA STREET FOOD
FRUTAS LOMBARTE
365 (T-103) IME MIL SLU
COREA STREET FOOD
SALON RECREATIVO
Print site
Bunny mart
Carregant...
x
X