Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

FORN BALTA

FORN BALTA

c/ Sants, 117-119
08028 Barcelona
Tel. 933395485

FORN BALTA

Amb més de 80 anys d'experiència, el Forn Baltà del Carrer de Sants és avui una joia del bon pa en el barri de Sants, un autèntic obrador de pa artesà que ha passat de generació en generació, oferint pans i dolços que reflecteixen la nostra dedicació i passió per la qualitat.

En el nostre forn de pa a prop de la Plaça de Sants, trobaràs una àmplia varietat de pans artesans, pa d'espelta, pa de cereals, pa de sègol, de civada, pa de pagès .... i, també, una gran oferta de brioixeria, coques, galetes i pastissos que fa les delícies dels nostres clients.

A més, aquí, al Forn Baltà oferim una experiència única als amants del dolç i la brioixeria de qualitat: els nostres dònuts gegants, una de les nostres especialitats més conegudes i apreciades pels clients de tota la ciutat. En dates assenyalades, també preparem productes típics de pastisseria com els bunyols de Quaresma, la coca de llardons, el tortell de reis, la coca de Sant Joan o els que diuen que són els millors panellets de Sants.

I no podem estar més d'acord i segurs d'això, perquè en el nostre obrador de forn i pastisseria a Sants no escatimem en la qualitat de les nostres matèries primeres que seleccionem personalment per assegurar-nos les millors. I ho fem d'aquesta manera perquè així ho hem fet sempre al nostre ja, gairebé, forn centenari a Barcelona, i perquè la satisfacció dels nostres clients és la nostra major recompensa.

En el Forn Baltà disposem, a més, de servei de cafeteria-granja familiar per a esmorzar o berenar a prop de l'estació de Sants. Aquí podràs gaudir dels nostres pans en forma de deliciosos entrepans, de totes les nostres temptacions dolces, i per descomptat, dels nostres famosos dònuts gegants.

I si t'animes a preparar els teus propis dolços i pastissos a casa, al Forn Baltà pots comprar tot el necessari per elaborar pans, masses i rebosteria, des d'ingredients seleccionats fins a utensilis de primera qualitat.

T'esperem al Forn Baltà, el forn artesà del barri de Sants.

Horaris:
Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte de 08:00h. a 21:00h.

Categoria:
Forn de pa

Carregant...
x
X