Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

L'Eix Comercial

El carrer de Sants, és sens dubte l’artèria principal del barri i un centre comercial d’una intensitat que pocs altres carrers de la ciutat igualen. És un Eix Comercial actiu, dinàmic i solvent. El carrer de Sants és un lloc de privilegi per al comerç urbà. Quatre quilòmetres seguits de comerç, a banda i banda de Carrer, amb més de tres centenars de botigues i establiments de serveis, ho avalen. El carrer de Sants, és sens dubte, el carrer comercial més llarg d’Europa.

El carrer de Sants, és l’artèria principal del barri i un centre comercial d’una intensitat que pocs altres carrers de la ciutat igualen. És també l’eix de comunicacions bàsic, per on passa el metro des del 1926, i per on van circular els tramvies fins l’any 1969 quan van ser substituïts pels autobusos, on hi ha, a pocs metres, l’actual estació central del tren a Barcelona (els de rodalies, els de llarg recorregut i el de Gran Velocitat), on hi passen 2 línies de transport metropolità, la 1 i la 5, on hi ha, a la seva Plaça de Sants, un pàrquing de tres-centes places, construït per iniciativa dels propis comerciants. Així, entre uns mitjans i altres de transport, els potencials clients de tot Barcelona i d’arreu de Catalunya poden accedir a un Eix Comercial que, repetim, és actiu, dinàmic i solvent. El carrer de Sants és un lloc de privilegi per al comerç urbà, quatre quilòmetres de comerç seguit a banda i banda de Carrer, amb més de tres centenars de botigues i establiments de serveis, ho avalen. El carrer de Sants, és sens dubte, el carrer comercial més llarg d’Europa.

L’Associació de comerciants del carrer de Sants “Sants Establiments Units”, agrupa la majoria dels seus establiments, són els mes interesSANTS, els que us ofereixen l’atenció personalitzada, el producte de qualitat, els preus ajustats. L’Associació va néixer amb l’ànim de defensar i propulsar el comerç urbà i de proximitat, característic de la nostra ciutat de Barcelona, el comerç que facilita l’arrelament social i integrador i que defensa una manera de concebre la quotidianitat de la vida i la seva interrelació. El carrer de Sants defensa el seu comerç i a través de la “Fundació Barcelona Comerç” defensa el comerç de proximitat de tota la Ciutat. SANTS, SANTS, SANTS, CARRER DE SANTS, sens dubte.

I si a la Carretera, s’hi concentra comerç i serveis, sent com és una via amb vorals amples, també és propícia a concentrar els vianants, gent diversa que hi feineja o que li és camí fàcil per desplaçar-se amunt i avall. La Carretera abans i ara el carrer de Sants, adquirí el prestigi d’esser lloc de passeig, i a mesura que els magatzems anaven sent substituïts per les botigues, aquest passeig anava sent més agradós i adquirint més preponderància. El poble abans, i ara el Barri, te en el carrer de Sants un referent de comerç, de serveis, de transport i de vida civil que el caracteritza i el cohesiona.

Fes-te soci aquí

Els nostres socis

LIDER DE ISTAMBUL
CATALANA OCCIDENTE
EL MAESTRO ESCOLA DE BALL
CA LA LAIA
HELADERIA DINO
CASH GOLD JR
Zaytun Gastrobar
Carregant...
x
X