Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

9 de maig, dia del comerç de proximitat

18 d'abril de 2024

Benvolguts i benvolgudes!

"S'acosta un dia de gran importància per a nosaltres com a defensors del comerç de proximitat: el 9 de maig, el Dia d'Europa i, per a nosaltres, el Dia del Comerç de Proximitat.  Aquest any, més que mai, volem convertir aquest dia en una celebració institucionalitzada marcant l'inici d'una nova era per al comerç local a Europa!

Volem que cadascun de vosaltres us sentiu part d'un moviment que transcendeix fronteres i que té el poder de transformar les nostres ciutats i barris per millor. 

Us animem a donar suport a la celebració del Dia Europeu del Comerç de Proximitat,  posant una taula davant del vostre comerç amb una mostra dels vostres productes i/o engalanant el vostre aparador amb el material promocional que us farem arribar (cartells i díptics).

Uniu-vos a nosaltres en aquesta celebració i junts, fem història en institucionalitzar el Dia del Comerç de Proximitat per sempre.

El 9 de maig no només és una data per commemorar la unitat i la diversitat europea, sinó també per ressaltar la vitalitat i la importància dels nostres negocis locals a les comunitats que servim.  És un dia per celebrar la nostra contribució a l'economia local, la nostra connexió amb els nostres veïns i la mateixa essència del que significa el comerç de proximitat. 

Com a preàmbul emocionant per a la Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat, és crucial que ens unim en aquesta jornada per reforçar el nostre compromís amb els nostres valors i amb el futur del comerç local a Europa.  És una oportunitat per destacar la nostra tasca, enfortir les nostres xarxes i elevar la nostra veu col·lectiva davant de les instàncies europees i nacionals.

 Esperem comptar amb el vostre entusiasme i participació activa el 9 de maig!

Recordeu confirmar ràpid,  tenim fins demà al mig dia per demanar les llicències. 

Per un futur pròsper per al comerç local a Europa!"

Més Informació

Els nostres socis

XURRERIA TONI PETIT
FONDA CAN PORTELL
FORN BALTA
CHIQUITINES
COREA STREET FOOD
ESTRADA 35 ELECTRODOMESTICS
SANT BARTOMEU
Carregant...
x
X