Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

ESPAI LAZZIGAGS

ESPAI LAZZIGAGS

c/ Olzinelles, 3
08014 Barcelona
Tel. 932967337Visitar website

ESPAI LAZZIGAGS

Lazzigags és una companyia i productora teatral i escola d'arts escèniques impulsada per Lídia Linuesa i Miquel Agell l'any 1999. Les activitats principals de l'empresa són la docència de les arts escèniques a l'escola Espai Lazzigags i en centres educatius (Teatre a les Escoles) i la producció d'espectacles destinats a un públic familiar i adult a través de Lazzigags Produccions.

Espai Lazzigags és el resultat de divuit anys d'experiència en el teatre i d'un projecte docent per a la formació de nens i adolescents. Actualment treballem en més de vint centres educatius d'infantil, primària, secundària, batxillerat de Barcelona i rodalies (Espai Lazzigags: teatre a les escoles), en horari lectiu (crèdits) i extraescolar, i impartim cursos de teatre i arts escèniques a les nostres instal·lacions del carrer Vallespir a Barcelona a partir dels 4 anys (Espai Lazzigags: escola d'arts escèniques). Impartim formacions a professors i coaching per a empreses.

A l'Espai Lazzigags trobaràs teatre, musical, cant, dansa, coaching en oratòria, interpretació davant la càmera i molt més per a tots els nivells d'edat: infantil, juvenil i adult.

Horaris:

  • Oficina: Dll a Dv de 9.30h a 14.00h. Agost tancat.
  • Escola Espai Lazzigags (C/ Vallespir, 32): Dll a Dv de 17.30h a 20.30h. Agost tancat.

Horaris:
Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres de 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h. a 19:30h.

Categoria:
Música

Carregant...
x
X