Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen la 9a edició del concurs per a dissenyadors i marques emergents

12 de setembre de 2023

  • La iniciativa pretén promoure el talent creatiu en un marc de sostenibilitat.
  • La convocatòria està oberta fins el 24 de setembre i les propostes guanyadores es donaran a conèixer el 5 d’octubre.
  • Els quatre projectes premiats participaran amb la seva marca a l’espai de moda sostenible del 080 al Rec.0.

080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0 han convocat la 9a edició del concurs obert a dissenyadores, dissenyadors i marques emergents per trobar les quatre millors propostes de moda de proximitat i sostenible. Les marques i els dissenyadores i les dissenyadores que vulguin participar-hi podran presentar la seva candidatura fins el 24 de setembre.

L'objectiu d’aquesta iniciativa és promoure el talent creatiu en un marc de sostenibilitat. Així, es tindran en compte criteris com la cura del medi ambient i la circularitat, la producció local, la responsabilitat en l’entorn social, econòmic i territorial, la perspectiva de gènere, la diversitat de talles i el potencial de comercialització dels seus productes.

El jurat especialitzat encarregat d’escollir les quatre propostes guanyadores està format per Laia Beltran Querol, periodista especialitzada en moda; Gemma Barbany Arimany, cofundadora de la marca sostenible Iaios; els estilistes Fermín+Gilles; Marcel·lí Pérez Calveras, enginyer tèxtil i professor d’ESDI;Marta Coca Ortiga, directora del 080 Barcelona Fashion; i Marina Iglesias Valls, cofundadora de Recstores.

El premi consisteix en un espai de comercialització i promoció a l’espai 080 Barcelona Fashion de moda sostenible al REC.0, festival que se celebrarà del 8 a l’11 de novembre de 2023 a Igualada. Els quatre projectes guanyadors es donaran a conèixer el 5 d’octubre, durant dia en què també s’entregaran els premis. Tota la informació per a participar-hi es pot trobar a les bases del concurs.

El festival Rec.0

El festival Rec.0 va néixer al 2009, per reivindicar i protegir el patrimoni industrial del barri del Rec d’Igualada. Dos cops l’any, les velles fàbriques del barri del Rec esdevenen pop-up stores de moda i disseny durant quatre dies.

Catorze anys després i amb 100.000 visitants en la seva última edició d’hivern, Rec.0 s’ha consolidat com la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa a Europa, així com un nou format de retail atractiu i innovador per a les marques i les persones consumidores.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

VA DE REFORMES
Bunny mart
CULINARIUM
EL RACÓ ARTESÀ
KIDS&US
CELLER DURAN
SASTRERIA PLACIDO
Carregant...
x
X