Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

URB&CAKES

URB&CAKES

Constitució, 75
08014 Barcelona
Tel. 937068364Visitar website

URB&CAKES

Urb&Cakes, Moments de Felicitat en Forma de Pastís. Situat en el popular barri de Sants de Barcelona es troba Urb&Cakes, un obrador de rebosteria creativa on posem a la teva disposició tota la nostra qualitat, originalitat i varietat per oferir-te una completa gamma de productes i serveis.

Un lloc on convertirem els teus somnis i il·lusions en pastissos únics i espectaculars, on la rebosteria creativa és un llenç en blanc que tu pots personalitzar, i on aprendre de la nostra mà les últimes tècniques d'aquest apassionant món. En resum, un lloc on t'oferim moments de felicitat.

Disposem de tres línies de negoci diferenciades:

1- Pastissos per encàrrec. Per a qualsevol tipus d'esdeveniment: aniversari, batejos, comunions, noces, comiats, esdeveniments corporatius. Sigui el que sigui que vols celebrar nosaltres podem fer-ho. I per a això tenim diferents productes: pastissos fondant, layercakes, taules dolces completes, etc.
2- Escola de rebosteria creativa. Anem organitzant diferents cursos perquè puguis aprendre les tècniques més utilitzades i introduir-te en aquest apassionant món.
3- Assortiment de productes per a la venda diària. Cada dia posem a la venda un assortiment de cupcakes, cakepopos, galetes, etc. que posem a la venda en el nostre obrador.

Horaris:
Dimarts, dimecres, dijous, divendres de 10:00h. a 14:00h. i de 17:00h. a 20:00h. Dissabte de 11:00h. a 15:00h.

Categoria:
Dolços i pastissos

Carregant...
x
X