Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

DIETETICA DIET CENTER SANTS

DIETETICA DIET CENTER SANTS

c/ Sants, 216
08028 Barcelona
Tel. 933304669

DIETETICA DIET CENTER SANTS

Amb més de tres dècades d'experiència, Diet Center Sants és una de les millors herboristeries de Barcelona on t'oferim un ampli catàleg de productes d'herboristeria, nutrició i dietètica, tots seleccionats per millorar la teva salut i benestar. A més, a la nostra botiga ens comprometem amb tu i, per això, anem molt més enllà d'una simple oferta d'articles saludables, assegurant-te no només els millors productes que beneficien la teva salut, sinó que també contribueixen a la sostenibilitat del nostre planeta.

A Diet Center, t'oferim tot el que necessites per a un estil de vida saludable, i en la nostra herboristeria i botiga de dietètica i nutrició saludable trobaràs productes per a millorar la teva salut i benestar, com la nostra àmplia gamma de més de 200 plantes medicinals, totes acuradament seleccionades per garantir la seva qualitat i efectivitat i que el teu cos es beneficiï de la teva elecció.

En les prestatgeries de la nostra botiga de dietètica al carrer de Sants, 216, també disposes d'una gran varietat de productes orgànics i aliments baixos en sucre, ideals per a dietes saludables i sense glútens. I per a persones veganes, disposem de proteïnes i ingredients especials d'acord amb les necessitats nutricionals en una bona dieta vegana.

A més, Diet Center Sants destaquem en l'àmbit de les botigues de suplements nutricionals a Barcelona, oferint-te productes d'alta qualitat per a complementar la teva dieta i millorar la teva salut en general.

I, com que a Diet Center Sants creiem en l'equilibri natural, hem introduït també en el nostre catàleg una àmplia gamma de productes de cosmètica bio i productes naturals per a la llar que no només contribueixen a realçar la teva bellesa i l'aspecte de la teva llar, sinó que també limiten el seu impacte i respecten el medi ambient.

Com t'expliquem, a Diet Center Sants, tenim una àmplia experiència en el camp de l'herboristeria i dietètica i com el nostre objectiu és que t'emportis sempre els productes adequats per a les teves metes i necessitats, quan visitis la nostra botiga de nutrició i dietètica en el carrer de Sants, trobaràs a la teva disposició a un equip multidisciplinari de professionals experts de la salut que t'ajudaran a triar les opcions més saludables per a alleujar els teus símptomes i aconseguir l'equilibri necessari per a una vida sana i el teu òptim benestar.

Si estàs buscant una herboristeria de confiança a Barcelona, vine a Diet Center al carrer de Sants, 216. A més, per a la teva comoditat, comptem, també, amb una botiga d'herboristeria i dietètica online amb servei de repartiment a domicili gratuït a tota la ciutat de Barcelona.

T'esperem!

Horaris:
Dilluns, dijous, divendres de 09:00h. a 21:00h. Dimarts, dimecres de 08:00h. a 15:00h. Dissabte de 09:15h. a 14:30h. i de 17:00h. a 21:00h.

Categoria:
Dietètica

Carregant...
x
X