Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Impulsa la teva presència digital amb la curació de continguts

2 d'abril de 2024

Saps en què consisteix la curació de continguts?

És una estratègia clau en el món digital que està transformant la manera com les pimes i autònoms es relacionen amb les seves audiències en línia.

En definitiva, implica la selecció, l'organització i la compartició d'informació valuosa i rellevant amb el teu públic objectiu.

Per què hauries de considerar la curació de continguts a la teva estratègia digital?

  • Estalvi de temps i recursos: en lloc de crear contingut des de zero, pots aprofitar el material existent que sigui rellevant per a la teva audiència.
  • Millora de l'autoritat de marca: us permet demostrar la vostra experiència i coneixement en el vostre camp en seleccionar i compartir contingut d'alta qualitat.
  • Compromís de l'audiència: en proporcionar a la teva audiència informació actual i valuosa de manera regular, mantens el seu interès i compromís, cosa que alhora enforteix la relació amb els teus seguidors.

3 consells per realitzar la curació de continguts de manera efectiva:

  • Defineix la teva audiència objectiu: abans de començar, identifica clarament a qui t'adreces. Això us ajudarà a seleccionar contingut que sigui rellevant per a la vostra audiència.
  • Utilitza eines de curació: hi ha moltes eines disponibles, com ara Feedly, Pocket i Flipboard, que et permeten trobar i organitzar contingut de manera més eficient.
  • Diversifica el contingut: varia el tipus de contingut que comparteixes. Per exemple, podeu incloure articles, vídeos, infografies, podcasts per mantenir l'interès de la vostra audiència.

No subestimis el poder de la curació de continguts a la teva estratègia en línia!

Acelera Pyme - red.es

Els nostres socis

CA LA TOÑI
QUIROTEMA
CATALANA OCCIDENTE
BAR CEL ONA
AGEM DISSENY
CASA AMETLLER
MÓN IBÈRIC
Carregant...
x
X