Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Nadal a Sants

· On? Plaça de Sants i Rambla Badal
· Quan? Del 17 de desembre de 2016 al 4 de gener de 2017

El passat 11 de Desembre a Carrer de Sants, vam poder gaudir per 18ª vegada, de la tradicional i màgica Cavalcada de Nadal de Barcelona del Pare Noel, on vam repartir una tona de caramels per tots els santsencs, santsenques i famílies d’arreu de Barcelona. Milers de persones es van arreplegar el passat diumenge al nostre Eix Comercial per donar la benvinguda al Pare Noel, que ja va començar a recollir les primeres cartes dels més petits.

Enguany el vam poder veure a una espectacular carrossa amb 3 ossos polars, precedida per la Guardia Urbana de Barcelona a Cavall,  acompanyat de centenars de nens i nenes ballant, carrosses d’entitats i comerç del nostre barri, tabalers, gegants, diables, majorets i molta animació i il·lusió.

Després de ser rebut a la Seu del Districte de Sants-Montjuïc per la nostra Consellera de Comerç, el Pare Noel va començar el recorregut per tot el Carrer de Sants fins a Avinguda Madrid, per a que el Carrer Comercial més llarg d’Europa gaudís de la seva màgica presència i tothom pogués compartir amb nosaltres una tarda tan especial.

ACTIVITATS NADALENQUES

FIRA DE NADAL I REIS A RAMBLA BADAL:

Del 17 al 24 de Desembre i del 2 al 5 de Gener a Rambla Badal (entre Carrer de Sants i Canalejas)

CARPA DE NADAL A PLAÇA DE SANTS:

Acollirem al Pare Noël, al Caga Tió 

  • 20, 21, 22 de desembre de 17:30 a 20:30h
  • 23 de desembre de 11:30 a 14:00 i de 17:30 a 20:30h

i als 3 Reis Macs d’Orient a la fabulosa carpa de Nadal, els dies:

  • 29 i 30 de desembre de 17:30 a 20:30h
  • 2, 3 i 4 de gener de 11:30 a 14:00 i de 17:30 a 20:30h

A més a tots els nostres comerços associats disposareu de butlletes gratuïtes per participar en el sorteig d’un lot de Nadal, un lot de vins i 1000€ per comprar al nostre Barri!!! T’ho perdràs??

COL·LABORADORS

Parking Sants Plaça - Guardia Urbana de Barcelona - Sants 3 Ràdio - Generalitat de Catalunya - Maristes - Kessler Galimany - Cromek System - Tió Sam - Ajuntament de Barcelona - Escuela de danzas urbanas - Fàbrica de somnis - Mercat de Sants

Els nostres socis

EUGENI CARRIÓ
CLINICA ALBAREDA (TRAUMATOLOGÍA I REHABILITACIÓ)
ESTANC D'OLZINELLES
LABORATORI FOTOGRAFIC MCD
FINQUES DIANA
L'illa Dolça
Bar cafeteria Fortuna
Carregant...
x
X