Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Influencers… Poden ajudar a posicionar i a fer créixer el meu negoci?

· Quan? 18 de maig de 2023
· Hora? De 13:00h a 14:00h

A més d’estar en contacte amb família i amics i conèixer notícies, cercar continguts i inspiració per al temps lliure o comprar és un dels motius més importants per fer servir les xarxes socials, segons l’estudi «Digital 2023». Les generacions més joves ja busquen abans en xarxes socials que en cercadors com Google! Per als altres, se situen en el TOP3 de canals. 

La presència que desenvolupem a les xarxes socials pot marcar la diferència per fer un salt en el negoci, i és factible per a pimes de qualsevol mida. 

És per això que els influencers tenen tanta capacitat d’impacte a les seves comunitats. Començar a treballar amb aquestes celebritats del món digital ha d’anar acompanyat d’una estratègia concreta i d’objectius de negoci o comunicació. 

En aquesta sessió un expert de RocaSalvatella ens explicarà les característiques dels influencers i resoldrà qüestions clau per decidir amb quines es vol treballar i com posar-s’hi en contacte. A més, comprovarem com és possible fer-ho sent una pime. 

A càrrec de:

  • Elena Mondelo. Mànager de Brand Experience a RocaSalvatella

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

Compa
HERMANOS MAILLO
BAR CASA LUPE
VA DE REFORMES
PELUTS
SANCHEZ HIPERTEXTIL C.B.
365 OBRADOR  91
Carregant...
x
X