Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Firentitats 2016

· On? Carrer de Sants i Creu Coberta
· Quan? 28 de maig de 2016
· Hora? De 11:00h a 21:00h

AMB EL LEMA “FIRENTITATS I SECRETARIAT, 40 ANYS JUNTS!” 154 ENTITATS SORTIRAN AL CARRER EL PROPER 28 DE MAIG

LES ENTITATS DELS NOSTRES BARRIS SORTIRAN AL CARRER DE SANTS I CREU COBERTA EL DISSABTE 28 DE MAIG, PER EXPLICAR AL VEÏNAT LES ACTIVITATS QUE OFEREIXEN. ENTRE LES NOVETATS D’ENGUANY HI HAURÀ EL JOC FIRENDEVINA I UN ESPAI DE JOCS INFANTILS AMB ELS ESPLAIS I CAUS DEL BARRI.

Sota el lema “FirEntitats i Secretariat, 40 anys junts!”, el proper 28 de maig se celebrarà una nova edició del FirEntitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Amb aquest eslògan es vol al·ludir al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que enguany celebra els 40 anys des que es va fundar, arran del Congrés de Cultura Catalana. “Hem volgut sumar-nos a l’aniversari del Secretariat, creiem que el FirEntitats serà un dels actes estrelles de la celebració” comenta Toni Ayza, membre de la direcció de Cotxeres-Casinet. Enguany, hi participaran unes 154 entitats i associacions de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Totes elles “sortiran al carrer de Sants i Creu Coberta per explicar al veïnat les activitats que ofereixen durant tot l’any”, apunta Ayza. Aquest també destaca “el voluntariat de la gent i la feina que fan, ja que sense elles la nostra ciutat no seria el que és”.

Pel que fa a les activitats del FirEntitats, hi haurà algunes novetats. Ayza destaca la que es farà durant el matí davant de la seu del Districte de Sants-Montjuïc, “on s’ubicaran esplais i caus de Sants per organitzar jocs pels nens”. En aquest mateix espai, es farà una trobada castellera, amb els Castellers de Sants, Poble-sec i Vilafranca del Penedès. A la plaça Joan Peiró també hi haurà competicions esportives; i a l’escenari principal, davant de Cotxeres, “hi haurà una gran participació de corals infantils i de grups escolars”, avança Ayza.

I una de les propostes més engrescadores serà el “Joc firEndevina”, on els participants hauran de respondre a vuit preguntes d’una butlleta que trobaran als diferents estands de les entitats. Tot i que algunes d’aquestes seran fàcils de respondre, altres no ho seran tant, i per això, els participants s’hauran d’adreçar a les entitats que hi haurà a la fira on els ajudaran a respondre-les correctament. Quan completin la butlleta, l’hauran d’entregar a l’estand del Secretariat o del Casinet-Coxteres, i se’ls hi farà entrega d’un obsequi i participaran en un sorteig per entrar gratuïtament al Poliesportiu de l’Espanya Industrial o gaudir dels tallers que es fan a les Cotxeres. “Crec que és una manera divertida de visitar la fira, sobretot pels més menuts, ja que t’ho passes bé i al final tindràs un regal”, segons Ayza. (Sants3Radio)

Els nostres socis

JOSA OPTICS
ARGENT BASIC
PERFUMERIES SAN REMO
FONDA CAN PORTELL
HERMANOS MAILLO
HELADERIA DINO
BONA CARN
Carregant...
x
X