Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Dommia Design Studio

Dommia Design Studio

Legalitat, 95, local
08024 Barcelona
Tel. 936241455[email protected]Visitar website

EXPERIÈNCIA
Dommia disposa d'una àmplia experiència i una elevada capacitat en disseny, posada en marxa i creació de solucions versàtils, adequades a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

QUALITAT
Una empresa eficient i seriosa, orientada al client, que el seu propòsit es centra en acomplir els nostres projectes oferint solucions de qualitat adaptades a cada cas en particular.

POSICIONAMENT
Oferim un eficaç servei de posicionament web basat en l'optimització del codi font per una fàcil lectura dels indexadors, això com la integració de paraules claus, en títols i continguts. Per assolir el màxim èxit possible realitzem la inserció de la seva plana en els principals cercadors d'Internet.

EQUIP DE TREBALL
Dommia està format per un equip de professionals especialitzats en diverses rames de l'àmbit de la comunicació, disseny, programació i marketing, que ens permet oferir serveis integrals de comunicació.

Categoria:
Serveis professionals

Targetes de Fidelització
Per cada 10 esmorzars, 1 gratis
Només per tiquets superiors a 5 €

Productes a la venda

Auditoria SEO Professional

Auditoria SEO Professional

Millora el posicionament de la teva pàgina web amb una auditoria SEO professional. Objectius: Anàlisi web competència. Accions de màrqueting que s'estan realitzant en aquest...

900€

Disseny Imatge Corporativa

Disseny Imatge Corporativa

La identitat corporativa d'una empresa descriu la seva personalitat i la seva imatge. Una marca forta i recognoscible enforteix els valors, els objectius, l'aspecte i el...

500€

Concursos

Gaudeix d'un dinar/sopar al nostre restaurant per a 2 persones

Comencem octubre en gran! Volem celebrar amb tots vosaltres el nostre primer aniversari i per això, sortejarem un dinar/sopar per a dues persones.

Com hi pots participar?

- Prepara la teva recepta preferida.
- Fes una fotografia del resultat i envia-la a través del formulari. Recordeu enfocar-la bé perquè es vegi correctament.
- Els nostres xefs Ramon i Manuela seran els responsables de seleccionar el plat més espectacular per integrar-lo formalment a la nostra carta.

Pots participar totes les vegades que vulguis. El concurs finalitzarà el 15 de novembre a les 23.59 h i la publicació del guanyador es realitzarà el 16 de novembre, tant a la web com a les nostres xarxes socials. Recordeu que el premi és personal i instransferible.

Carregant...
x
X