Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Gaudeix d'un dinar/sopar al nostre restaurant per a 2 persones

Descripció del concurs

Comencem octubre en gran! Volem celebrar amb tots vosaltres el nostre primer aniversari i per això, sortejarem un dinar/sopar per a dues persones.

Com hi pots participar?

- Prepara la teva recepta preferida.
- Fes una fotografia del resultat i envia-la a través del formulari. Recordeu enfocar-la bé perquè es vegi correctament.
- Els nostres xefs Ramon i Manuela seran els responsables de seleccionar el plat més espectacular per integrar-lo formalment a la nostra carta.

Pots participar totes les vegades que vulguis. El concurs finalitzarà el 15 de novembre a les 23.59 h i la publicació del guanyador es realitzarà el 16 de novembre, tant a la web com a les nostres xarxes socials. Recordeu que el premi és personal i instransferible.

Premis

Dinar/sopar per a dues persones amb menú tancat, creat per nosaltres, per valor de 100 €.

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!
¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Associació de Comerciants de Carrer de Sants “Sants Establiments Units”
CIF: G58792904
Adreça: c/ d’Alcolea, 16, Local 1 - Barcelona.
Correu Electrònic: [email protected]

Responsable del Tractament: Dommia Design Studio SL
CIF: B66445081
Adreça: Legalitat, 95, local - Barcelona.
Correu Electrònic: [email protected]

En nom de Associació de Comerciants de Carrer de Sants “Sants Establiments Units”, l'informem que les Dades de Caràcter Personal recollides, seran incorporades a un Fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei, la facturació del mateix, mantenir-li informat sobre les novetats dels productes i serveis que oferim. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si Associació de Comerciants de Carrer de Sants “Sants Establiments Units” o  Dommia Design Studio SL estan tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries.

Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir-li productes i serveis relacionats amb el servei prestat.

També l’informem que l’Associació, disposa d’un Grup de Whatsapp per als seus Associats i li demanem la seva autorització per a l’incorporació al mateix.


Carregant...
x
X