Carrer de Sants

Carrer de Sants

BOX SJ

BOX SJ

Feliu Casanova, 4, Bis
08028 Barcelona
Tel. 936044133

BOX SJ

Som un taller de xapa i pintura molt jovenet, no fa encara ni 2 anys que vam obrir, i ens hem especialitzat en la pintura per a motos i motocicletes tant de sèrie com de competició.

Podem reparar rascades, esquerdes, trencaments, bonys, etc, ja siguin al plàstic, a la fibra de vidre o carboni, a la xapa?tot té solució! Fem reconstruccions de plàstics trencats, restauració de clàssiques, reparació de dipòssits amb bonys i cops, etc. Ho deixem tot d'origen com si fos nou, o bé si el client ho dessitja, fem un nou disseny seguint les seves indicacions i gustos.

Per nosaltres el més importan t és la satisfacció absoluta dels nostres clients amb els serveis que oferim i els resultats que donem, per aquest motiu busquem la perfecció en tot allò que fem i hem fet del nostre taller un lloc net i endreçat on al client li agradi deixar la seva moto i sàpiga que será ben mimada, gràcies al nostre tracte totalment personlatitzat i molt proper.

Estem propers a la parada de metro Badal i de l'Estació de Sants, a més d'autobusos per si el client ha de deixar la moto al taller, puguir desplaçar-se fàcilment.

Horaris:
Dilluns, dijous de 08:30h. a 13:30h. i de 15:30h. a 19:00h. Dimarts, dimecres, divendres de 08:00h. a 16:00h.

Categoria:
Taller mecànic

Carregant...
x
X