Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

La Generalitat convoca una nova edició dels Premis Nacionals de Comerç i d'Establiments Comercials Centenaris

18 d'abril de 2024

  • Reconeix els comerços que han destacat per la seva trajectòria, innovació i contribució al prestigi del sector, així com aquells que han superat els 100 anys d’història.
  • Els comerços, empreses o entitats interessats en optar als guardons poden presentar les seves sol·licituds des d’avui i fins el pròxim 4 de juliol.

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per als Premis Nacionals de Comerç i els Premis Nacionals d’Establiments Centenaris, en la seva 24a edició. La iniciativa, impulsada pel Departament d’Empresa i Treball, per mitjà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), reconeix els establiments comercials que han destacat per la seva trajectòria, innovació, sostenibilitat i contribució al prestigi del sector, així com aquells que han superat els 100 anys d’història.

Premis Nacionals de Comerç

Les 4 categories de guardons incloses en la convocatòria són:

Premi Nacional de Comerç, dotat amb 6.000 euros. És el guardó més important de la convocatòria i reconeix la iniciativa que combina trajectòria amb tot el seguit de bones pràctiques en matèria d’oferta comercial, sostenibilitat i innovació, entre d’altres.

Premi al Comerç més Innovador, dotat amb 2.000 euros. Un reconeixement que distingeix aquell establiment que hagi destacat en la introducció de noves solucions i tecnologies pel que fa a l’operativa del negoci, la definició del producte i la fórmula comercial.

Premi al Comerç més Sostenible, dotat amb 2.000 euros. Aquest premi reconeix aquell establiment que hagi destacat per la seva aposta per la sostenibilitat: amb una cura especial en la seva petjada mediambiental, que fomenti el consum responsable i de proximitat, la durabilitat dels productes i els compromisos en matèria de responsabilitat social.

Premi a la Iniciativa Col·lectiva, destinat a reconèixer les entitats territorials i sectorials de comerç i de serveis, i als ajuntaments i altres ens públics pel seu suport al teixit comercial mitjançant la seva implicació en projectes que impulsin el model català de comerç.

A banda de les categories principals, el jurat podrà proposar el reconeixement a persones, empreses o altres entitats que hagin destacat per la seva trajectòria professional, per la seva dedicació al sector i el foment del seu prestigi, per la seva capacitat d'innovació i emprenedoria o pel seu compromís amb posar en valor la funció social del comerç de proximitat, entre d’altres motius.

Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

Així mateix, el Govern també distingeix els establiments en actiu que al llarg de cent anys o més han ofert un servei de qualitat i personalitzat, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania. S’estableixen tres categories: per a establiments amb 100 o més anys d’història; per als establiments amb 150 o més anys d’història; i per establiments que acreditin 200 o més anys d’història. Aquests premis es concediran ex aequo a tots els establiments i mercats municipals sedentaris i no sedentaris sol·licitants que reuneixin i acreditin els requisits establerts.

Els comerços, empreses o entitats que vulguin optar a qualsevol d’aquests guardons poden presentar les seves sol·licituds des d’avui i fins a les 14:00 hores del 4 de juliol de 2024. Trobaran tota la informació sobre com fer-ho al Canal Empresa (Premis Nacionals de Comerç i Establiments Comercials Centenaris) i al web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM). També poden consultar les bases dels Premis o la convocatòria de la present edició.

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

CASH GOLD JR
INDIANA FACTORY BARCELONA SL
Zaytun Gastrobar
FORN ESPLUGUES
SALON RECREATIVO
CALÇATS NOEL
CLINICA DENTAL ALABART MEDICODENTAL
Carregant...
x
X