Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Consulta els teus tràmits administratius amb Carpeta Ciutadana

16 d'abril de 2024

Alguna vegada has sentit la necessitat de comptar amb una plataforma que et permeti accedir a tots els tràmits amb l'Administració Pública? Doncs ja existeix! Et presentem La meva Carpeta Ciutadana.

La possibilitat de consultar la teva documentació des d'un mateix espai

En plena era digital, cada vegada són més les gestions que pimes i autònoms han de fer a través de canals online. Això no obstant, això també pot donar peu a possibles errors o confusions a l'hora d'accedir a tots els portals.

Per això, l'Administració Pública ha creat una plataforma que permet a la ciutadania consultar tota la documentació i els tràmits des d'un mateix lloc de manera intuïtiva i senzilla.

En aquest context, sorgeix La meva Carpeta Ciutadana, un sistema del qual cada cop gaudeixen més persones.

La vols conèixer? Te la presentem!

La plataforma de gestió pública

La meva Carpeta Ciutadana és un espai en línia on cada persona pot accedir a tota la seva documentació personal. És una iniciativa de l'Administració General de l'Estat que, juntament amb les diferents institucions públiques, ha aconseguit que aproximadament 2 milions de persones utilitzin el sistema, encapçalant la llista d'aplicacions més descarregades després del llançament i sent guardonada amb un dels Premis Dia d'Internet 2023.

Quant a la seva compatibilitat, es pot utilitzar a través de l'aplicació per a smartphones, disponible per a dispositius Android i iOS, o des de la seva pàgina web. Per poder accedir-hi, és imprescindible identificar-se mitjançant un sistema segur de reconeixement de les administracions públiques com, per exemple, Cl@ve.

Un cop dins, podràs:

 • Iniciar el contacte amb les administracions públiques.
 • Consulteu les vostres dades personals.
 • Conéixer la informació necessària sobre diferents procediments.
 • Mantenir-te al corrent de les teves cites o tràmits gràcies al sistema de notificacions i alertes.

Com ja has pogut veure, tot des del mateix espai!

Però això no ho és tot. La meva Carpeta Ciutadana té diferents apartats on pots consultar tota la documentació sobre la teva situació personal. Si vols saber de què tracten, a continuació, te'ls explicarem.

Tota la teva informació en un mateix espai en línia

Amb La meva Carpeta Ciutadana, podràs recopilar tota la informació registrada sobre tu a les Administracions Públiques. Això permet accedir-hi de manera més ràpida i amb un sol clic, així com a agilitzar tota la presentació i tramitació de la teva documentació.

La meva Carpeta Ciutadana és un espai en línia on cada persona pot accedir a tota la seva documentació des d'un mateix lloc.

Les seccions que ofereix el sistema són les següents:

 • Educació i formació: permet consultar les dades sobre l'expedient educatiu, així com conèixer les formacions disponibles al Registre Nacional de Titulacions o estar al corrent de les convocatòries de beques o ajudes disponibles.
 • Ciutadania: facilita l'accés a dades com ara el Document Nacional d'Identitat, certificats del D.N.I. electrònic o el passaport. També permet consultar la teva informació sobre el cens electoral.
 • Treball i prestacions: en aquesta secció, La meva Carpeta Ciutadana agrupa tota la informació sobre la vida laboral, la Seguretat Social o novetats sobre l'ocupació pública. Un apartat que recull totes les referències a nivell professional.
 • Salut i afers socials: ofereix la possibilitat de conèixer l'historial clínic o altres dades sobre afers socials. A més, permet descarregar informes i certificats.
 • Situació personal i familiar: fomenta un fàcil accés a tota la informació tant individual com familiar. Això fa referència, entre d'altres, al justificant de residència legal, títols de família nombrosa o al certificat d'esportista d'alt nivell.
 • Vehicles i transport: és la secció on es consulten dades sobre el permís de conduir, punts de trànsit o informació sobre vehicles.
 • Habitatge: comparteix la documentació referent a propietats immobles a les administracions públiques. Podeu descarregar certificacions cadastrals i consultar dades del padró.
 • Transparència: finalment, en aquest apartat, es possibilita la consulta de les dades que s'intercanvien entre les diferents administracions amb el teu consentiment.

Com veus, La meva Carpeta Ciutadana és una plataforma útil que és positiu descarregar al mòbil o mantenir oberta al navegador de l'ordinador si habitualment s'han de fer molts tràmits, ja que ajuda pimes i autònoms a reduir el temps de cerca i consulta d'informació. , i la posada en marxa de tràmits administratius

Si vols estar al corrent d'altres iniciatives amb què impulsar el teu negoci, no et pots perdre la nostra secció de continguts!

Acelera Pyme - red.es

Els nostres socis

XURRERIA LES NINES
Sants Establiments Units
FAST BYTE S.L
CANSALADERIA CASALS
VIA LIBRE
LA CASA AGENCY 028
RELLOTGERIA PATRICI
Carregant...
x
X