Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Encistella per la Salut Mental

· On? Parc de l´Espanya industrial
· Quan? 11 de juny de 2016

CONCURS “ENCISTELLA PER LA SALUT MENTAL”

El dia 11 de Juny es celebrarà a Sants el primer torneig de Basket 3×3 solidari de “Encistella per la Salut Mental” amb el propòsit de recaptar fons per al Programa Esport i Salut de la Federació de Salut Mental de Catalunya.

L’associació de comerciants de “Sants Establiments Units” col•labora amb el projecte organitzant un concurs solidari, el guanyador del qual podrà compartir 10 tirs lliures amb un jugador de l’equip de veterans del FC Barcelona.

Vols participar en el nostre concurs?

1º  Per participar a “l’Encistella per la Salut Mental” hauràs de completar 6 segells a la teva targeta, que podràs aconseguir a qualsevol establiment associat. Rebràs un segell per cada compra superior a cinc euros que realitzis a qualsevol dels comerços associats a Sants Establiments Units.

Lliura la teva targeta amb els segells a la parada de l’Encistella per la Salut Mental que tindrem situada el dia de Sant Jordi (23 d’abril), al carrer de Sants amb el carrer de l’Espanya Industrial.

3º  El mateix dia de la celebració de Sant Jordi es realitzarà un sorteig entre totes les persones que hagin presentat la targeta amb els 6 segells i es triaran 5 guanyadors que podran gaudir de “competir” amb un dels nostres millors jugadors dels Veterans del FC Barcelona, que participarà en aquesta iniciativa solidària i compartirà 10 tirs lliures (5 el guanyador i 5 el jugador)

4º L´associació de comerciants Sants Establiments Units amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, farà un donatiu per cada tir encistellat, al Programa Esport i Salut de la Federació de Salut Mental de Catalunya.

SOL·LICITA LA TEVA TARGETA DE SEGELLS ALS COMERÇOS ASSOCIATS!!

Sants Establiments Units

Els nostres socis

SALON RECREATIVO
ORO VERDE
OPTICA JAES
LA PERLA NEGRA
COFFE CREAM
CANNACTIVA
CHIQUITINES
Carregant...
x
X