Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

El Món que ve: el sector retail del futur

· Quan? 5 d'octubre de 2022
· Hora? De 18:00h a 19:00h

Organitzat per BStartup de Banc Sabadell i Startup València, “El món que ve” és un punt de trobada mensual per a tot tipus d’empreses, tant innovadores com tradicionals, que es vulguin anticipar a les noves tendències empresarials i socials. En aquesta ocasió parlarem sobre el retail del futur.

La tecnologia, les noves tendències socials, els nous hàbits dels consumidors, la preocupació pel medi ambient… Tot plegat influeix en el desenvolupament de molts sectors, que han d’evolucionar per adaptar-se a la nova realitat.

El sector del retail també ha patit una transformació en els darrers anys. Els retailers més innovadors han començat a assumir que la tecnologia és una part fonamental de l’experiència de compra, i que pot contribuir fonamentalment al disseny de noves experiències que augmentin la lleialtat cap a les marques.

Com serà el retail del futur? Quines noves tecnologies tindran rellevància al sector? En aquesta sessió veurem cap a on va el sector del retail i com evolucionarà en els propers anys.

Aquestes i moltes altres qüestions intentarem revelar a la 27a edició d’El Món que Ve, a través d’una taula rodona en què participaran representants d’empreses referents al sector.

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

MERCADONA
BIRRAS & TAPAS ON-LINE
Gr Sants Badal sl
Granier
CASA AMETLLER
Entre Tapes Sants
LA BANOO
Carregant...
x
X