Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Eines digitals per a la gestió integral de la teva empresa o el teu negoci

· Quan? 21 de juliol de 2022
· Hora? De 13:00h a 14:00h

En el nou paradigma digital en què el nivell d’exigència i competitivitat empresarial és cada vegada més gran, les empreses necessiten integrar eines digitals que facilitin l’administració i la gestió dels negocis per optimitzar i agilitzar els seus processos.

Per què és tan important disposar d’eines de gestió empresarial? Quins avantatges i oportunitats poden oferir les eines de gestió empresarial (gestió documental, ERP…) a la teva empresa? Saps com ajuden a optimitzar processos i reduir costos i temps?

Descobreix-ho en aquesta sessió en què es compartiran les principals eines que poden facilitar i optimitzar la gestió del teu negoci i els avantatges que ofereixen per a les pimes.

A més veurem l’oportunitat que suposen les ajudes del programa Kit Digital, dins dels fons NGEU, dirigides a la digitalització de les pimes. Aquests ajuts es materialitzen en ‘bonus digitals’ que serveixen per utilitzar-se en la contractació d’una o diverses solucions de digitalització, entre les quals s’hi inclouen algunes de les eines que s’exposaran durant la sessió.

A càrrec de:

  • Marc Gabau. Project Mananer a RocaSalvatella.
  • Carmen Urraca. Directora Fons Europeus Banc Sabadell.

Hub Empresa Sabadell

També et pot interessar

Els nostres socis

LA NORIA
LABORATORI FOTOGRAFIC MCD
Prodents
FRUTAS LOMBARTE
ESTRADA 35 ELECTRODOMESTICS
LA NURI PERRUQUERIA CANINA
DOBLE G BARCELONA
Carregant...
x
X