Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

21na cavalcada de Barcelona del Pare Noël

· On? Tot el Carrer de Sans, des de Av. Madrid
· Quan? 15 de desembre de 2019
· Hora? 17:45h

El proper diumenge 15 de desembre arriba la tan esperada 21na cavalcada de Barcelona del Pare Noël. Enguany gaudirem com cada any de l’espectacular passeig del Pare Noël, acompanyat per carrosses plenes de llum i música d’ambient nadalenc per tot el Carrer de Sants.

El Pare Noël arribarà a la Av. Madrid amb carrer de Sants a les 17:45h per fer el seu tradicional parlament. La cavalcada sortirà des de la Avinguda de Madrid, i continuarà desfilant al llarg del Carrer de Sants fins a Consell de Cent.

Al llarg del recorregut ens trobarem amb la imponent banda de cavalls de la Guardia Urbana i les entitats del districte que animaran sense parar tot l’esdeveniment: Sants3Ràdio, Lychenheim Group, Freestyle Dance Center, la Urban Dance Factory, Maristes de Sants, Tió Sam, La Fàbrica del Somnis de Sonia Alonso, Hostal Sans i el Mercat de Sants.

Sens dubte les comparses repartiran alegria i divertiment i els caramels no deixaran de volar. En total el recorregut es preveu que duri més de dues hores i deixarà bocabadat a tots els assistents d’un dels gran esdeveniments de l’any!

Els nostres socis

LA CASA AGENCY 028
AGRIDULCE REPOSTERIA MEXICANA
365 (T-54)  IME MIL SLU
DOBLE G BARCELONA
CLINICA DENTAL ALABART MEDICODENTAL
SMASH BURGUER HOUSE
FINQUES RABAL
Carregant...
x
X