Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Comerç a punt. Ens apropem al teu comerç per assesorar-te.

· Quan? 6 de juny de 2023

Vols millorar el teu comerç? Amb el programa Comerç a punt tindràs a la teva disposició assessorament expert per organitzar millor la teva tresoreria o demanar finançament, desenvolupar noves fórmules per augmentar les vendes o redreçar el teu negoci, entre d’altres.

L’assessoria t’ofereix fins a 12 hores d’acompanyament, és totalment gratuïta i les persones expertes s’adaptaran a les teves necessitats: les visites poden ser presencials o telemàtiques i podràs escollir els dies i les hores que més et convinguin.

Com és l’itinerari d’assessoraments?

  • Detectem les necessitats del teu comerç: la persona assessora es veurà amb tu per saber què necessites i quines són les teves expectatives.
  • Elaborem conjuntament un pla d’acció adaptat a tu: després d’aquesta primera trobada, s’elaborarà un pla d’acció on se’t suggeriran mesures per implementar al teu comerç, segons les teves necessitats i per assolir els teus objectius.
  • Implementació i seguiment: la persona assessora t’anirà acompanyant a mesura que vagis implementant les diverses accions suggerides mitjançant trobades, i li podràs exposar els dubtes que tinguis o obtenir assessorament sobre més temes.

Vols que comencem? Fes clic a “demana el servei”!

Demana el servei

Els nostres socis

CACHE & CACHE
Espai ideal
Prodents
SALON RECREATIVO
8 APPLES
FLORISTERIA LLOVERAS BARCELO
TAXIS RIMER S.L.
Carregant...
x
X