Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units
Tradicat 2023

Correllengua 2023

La llengua i la cultura catalanes són els eixos del Correllengua, una activitat organitzada per més de 20 entitats del territori que us espera a la rambla de Sants el proper dissabte 21 d'octubre!

Una nova edició del Correllengua arriba als nostres barris per reivindicar la llengua i cultura catalanes.
El Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta se celebrarà el dissabte 21 d’octubre a la rambla de Sants i tindrà com a protagonista la figura de Joan Brossa.

Aquesta nova edició del Correllengua manté totalment vigents els objectius de l’activitat: el foment de la llengua i cultura catalanes en una jornada transversal, oberta, participativa i popular. La reivindicació i la festa també hi són presents, i és que dissabte 21 d’octubre la rambla de Sants acollirà un munt d’activitats per a tots els gustos i edats: diables, tabalers, mostra d’entitats, gegants, activitats infantils, poesia, cant coral, castellers, dinar...

A més, el Correllengua coincidirà amb el Tradicat, organitzat per Sants Establiments Units, que durant tot el dia oferirà cultura popular, comerç, artesania i tradicions catalanes al carrer de Sants, entre Joanot Martorell i Av. Madrid.

Com a actes previs, destaquem l'exposició de cartells del concurs del Correllengua a l'aparador de les Cotxeres de Sants i l'acte de presentació del Correllengua el divendres 20 d'octubre a la botiga Abacus d'Hostafrancs, moment en què també es farà el lliurament de premis del concurs de cartells.

La jornada central serà el 21 d'octubre, entre les activitats programades d’enguany destaquem la mostra d’entitats, les activitats infantils (concurs de pintura ràpida, espectacle infantil...) i el dinar a càrrec del restaurant Terra d'Escudella, que prepararà un menú especial que podreu degustar a la rambla de Sants a les 14.30 h (cal tiquet). A les 19.30 h serà el moment del Manifest del Correllengua 2023 (escrit per la Carme Sansa i parlament a càrrec d'Albano-Dante Fachín) i lectura del manifest a càrrec dels Castellers de Sants.

A les 20 h, la cultura popular arribarà de la mà de la Coral Sant Medir i les actuacions de la Colla de Diables i Tabalers de l’Escola Barrufet i dels Diables i Tabalers de Sants. A la nit, música a partir de les 22 h punxadisc Gogo.

A més, l'Associació Més Lluny, Òmnium Sants-Montjuïc, la CAL i el Consell local per la República organitzaran en un espai polivalent diverses activitats durant tot el dia: presentacions de llibres, vermut solidari, concurs de poemes visuals...

Diumenge 22 d'octubre al matí es farà un itinerari brossià, cal reservar plaça a [email protected].

La comissió organitzadora del Correllengua està formada per prop de vint entitats del territori i es coordina a través del Secretariat d’Entitats.

Trobada de Puntaires

Trobada de Puntaires

Data: 21/10/2023

Teatret

Teatret

Lloc: Carrer de Sants
Data: 21/10/2023

Pintaxilles

Pintaxilles

Lloc: Carrer de Sants
Data: 21/10/2023

Tallers infantils SYD Artist

Tallers infantils SYD Artist

Lloc: Sants, 403
Data: 21/10/2023

Correllengua 2023

Correllengua 2023

Data: 06/10/2023

Segueix-nos

Carregant...
x
X