Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units
Sorteig Tibidabo

Participa en el concurs per Sants Establiments Units i el Parc d'Atraccions Tibidabo!

En aquest concurs, tens l'oportunitat de guanyar 3 entrades dobles per a tota la família!

Com participar? És molt senzill. Només has de realitzar una compra en qualsevol dels establiments associats a Sants Establiments Units, amb un import mínim de 5€. Després, puja una fotografia del tiquet de compra al lloc web del concurs. Cada tiquet de compra pujat serà una participació en el sorteig!

No importa la quantitat de tiquets que pugis, pots augmentar les teves possibilitats de guanyar!

Recorda que no es permet compartir tiquets de compra per a participar en el concurs.

Els guanyadors seran seleccionats de manera aleatòria a través d'un sorteig en línia, que es realitzarà el dilluns 29 de juliol. A més, es designaran quatre guanyadors de reserva.

Si resultes guanyador, seràs notificat a través de xarxes socials, WhatsApp i correu electrònic. A més, la llista de guanyadors serà publicada en les xarxes socials de Sants Establiments Units el mateix dia.

El lliurament de premis es realitzarà en la seu de Sants Establiments Units. I no oblidis que es farà una fotografia del moment de lliurament per a compartir-la en xarxes socials!

Anima't a participar i molta sort! No perdis l'oportunitat de viure una experiència única al costat del Parc d'Atraccions Tibidabo. T'esperem!

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!


Establiment i tiquet de compra

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Associació de Comerciants de Carrer de Sants “Sants Establiments Units”
CIF: G58792904
Adreçac/ d’Alcolea, 16, Local 1 - Barcelona.
Correu Electrònic: [email protected]

L'informem que les dades personals que conté aquest Formulari, estan incorporats en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries (Reglament (UE) 2016/679).

També l’informem que l’Associació, disposa d’un Grup de Whatsapp per als seus Associats i li demanem la seva autorització per a l’incorporació al mateix.


Carregant...
x
X