Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Projectes de Màrketing

Targeta de Fidelització
Targeta de Fidelització

Amb la nostra targeta de fidelització, cada compra que realitzis serà una oportunitat per guanyar premis directes, sense sortejos ni concursos complicats.

  • Identifica’t com a titular de la targeta de fidelització i en cada compra sumaràs punts que es traduiran en recompenses en assolir l’objectiu de segells marcats.
  • Per aprofitar al màxim aquest benefici, és molt important proporcionar el teu correu electrònic i número de telèfon en donar-te d'alta en aquest programa de fidelització. Aquests detalls ens permetran mantenir-te informat sobre totes les novetats i avantatges exclusius als que podràs accedir com a titular.
  • En aquest enllaç disposes de forma permanent d’informació detallada sobre el nostre programa de fidelització i les botigues que participen.

Més informació

Concursos i sortejos
Concursos i sortejos

Estigues atent als nostres concursos i sortejos que organitzem periòdicament tant l’Associació de Comerciants com, també, els nostres comerços associats i en els que podràs guanyar premis destacats.

  • La participació en aquests concursos i sortejos és online, a través d'aquesta pàgina web on trobaràs totes les dades i indicacions perquè la teva participació sigui còmode i molt senzilla.
  • Els premis concursos i sortejos poden ser productes, accés a serveis concrets i també vals de compra de diferent import per gastar als comerços associats a l’eix comercial.
  • Trobaràs informació detallada dels sortejos i concursos actius i també detall dels possibles comprovants que poden ser requerits per participar, com la foto d’un tiquet de compra a un comerç associat.

Els formularis de participació han estat dissenyat per facilitar el seu ús per part de tots els usuaris, evitant la bretxa digital que pot afectar als clients de major edat.

Més informació

Els nostres socis

LA NURI PERRUQUERIA CANINA
LA CASA AGENCY 028
RELLOTGERIA PATRICI
OPTICA JAES
EMPANADA CLUB BADAL
SALÓN CUCA LELÉ
TAXIS RIMER S.L.
Carregant...
x
X