Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Subvenció "Aparadors vius perquè el comerç guanyi visibilitat"

23 de maig de 2022

S’obre una línia d’ajuts, dotada amb un milió d’euros, per incentivar el canvi de les persianes cegues exteriors per unes altres que permetin veure l’interior de les botigues quan estiguin tancades. Amb aquests models de persianes perforades, de malla o similars es pretén millorar l’atractiu exterior del comerç de la ciutat i dels carrers comercials, i també prevenir l’incivisme de les pintades. Es preveu que es puguin subvencionar uns 500 locals.

Les subvencions s’emmarquen en el programa “Amunt persianes” i es poden sol·licitar fins al 30 de setembre mitjançant el web del projecte. Poden demanar l’ajut els establiments que hagin fet o tinguin previst fer aquest canvi de persiana durant tot l’any 2022.

Hi poden optar les persones titulars d’activitats comercials, de serveis, restauració, oci nocturn i allotjaments turístics en establiments en planta baixa o a peu de carrer, o altres persones amb l’autorització de la persona propietària.

La substitució de cada persiana se subvencionarà amb un màxim de 2.000 euros. Un mateix titular podrà sol·licitar fins a un màxim de tres subvencions per actuacions de canvi de persiana. Les despeses subvencionables són les que estan directament relacionades amb el subministrament, transport i instal·lació de les persianes.

Barcelona Activa serà l’encarregada d’atorgar les subvencions per ordre d’arribada fins a exhaurir el pressupost previst.

Aquesta línia d’ajuts se suma a la destinada per impulsar la digitalització a comerços i restauració, que té un pressupost de 750.000 euros.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

GRUPO STOP
HELADERIA DINO
8 APPLES
PRODUCCIONES GRAFICAS ZEROCATORCE
ORTOPEDIA TECNISORT
BAR BON MENJAR SL
EL RACÓ ARTESÀ
Carregant...
x
X