Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Oberta la nova subvenció del Pla Endreça per netejar i repintar les persianes dels comerços

30 de maig de 2024

Les associacions comercials de Barcelona poden sol·licitar, del 21 de maig al 17 de juny de 2024 la nova "Subvenció per al comerç i la restauració endreçats de Barcelona". La convocatòria busca ajudar a millorar la imatge exterior dels establiments comercials de la ciutat i, de retruc, el paisatge urbà dels barris de Barcelona.

Aquests ajuts s’emmarquen dins el Pla Endreça impulsat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de treballar per garantir l’excel·lència de l’espai públic des d’una triple perspectiva: la reparació dels elements de l’espai públic de forma ràpida, la transformació dels espais on les necessitats de renovació són intenses i el recanvi planificat dels elements quan arribin al final de la vida útil per minimitzar incidències.

Concretament, la subvenció es dirigeix a associacions de comerciants territorials, sense afany de lucre, que realitzin el projecte a Barcelona. Subvencionarà treballs de neteja i/o pintura realitzats a la persiana de l’establiment amb emprimació antipintades, així com el servei de manteniment de la persiana neta durant un any, a comptar des de la data en què es pinti la persiana.

Pel que fa a l’import de la subvenció, serà de 400 € per persiana, amb un màxim de 3 persianes per establiment. Aquest import pot suposar una subvenció d’entre el 30% i el 70% del cost total del projecte. El nombre mínim d’establiments inclosos al projecte de l’associació sol·licitant serà de 10 establiments.

Tots els detalls i els requisits per concórrer en aquesta subvenció es poden consultar aquí.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

INDIANA FACTORY BARCELONA SL
XURRERIA LES NINES
TIEN 21
HOSTAL SANS
TERRA GALEGA
HANAMI ART
LES CLAUS
Carregant...
x
X