Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Nous ajuts per a empreses de turisme i oci

12 d'agost de 2021

L’Ajuntament de Barcelona ha obert una nova línia de subvencions extraordinàries, amb un import total de 2,5 milions d’euros, per ajudar a les empreses dels sectors del turisme i l’oci a pal·liar l’impacte que ha tingut la crisi provocada per la COVID-19.

Fins a finals de setembre, empreses de l’àmbit de l’allotjament turístic (hotels, hostals, pensions, apartaments), agències de viatges, sales de ball i discoteques, locals d’espectacles i empreses organitzadores de congressos podran sol·licitar l’ajut, d’entre 1.000 i 8.000 euros, orientat a reduir els costos d’haver mantingut l’activitat, malgrat els efectes de la pandèmia.

El govern municipal ha valorat que es tracta de sectors que s’han vist especialment impactats per les restriccions sanitàries, amb períodes prologats de baixa activitat i restricció d’ingressos. Es podran subvencionar despeses com els consums, lloguers, manteniment d’instal·lacions, assegurances i personal, entre d’altres, que s’hagin realitzat des del 15 de març de 2020 fins ara.

Aquest ajut és complementari amb la resta de línies obertes en el marc de la campanya Reactivem Barcelona, un fons extraordinari de 20 milions d’euros per donar suport als sectors econòmics que més han patit les conseqüències de la pandèmia, amb ajuts que busquen estimular l’economia, evitar el tancament de locals, promoure la reobertura dels que van haver de tancar i generar nous llocs de treball.

Més informació sobre la subvenció i com tramitar-la, en aquest enllaç.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

JOSA OPTICS
365 (T-103)  IME MIL SLU
MAX CASTELLS NAHUEL
NADONS I MAMIS
ENTRE TABLAS
ARTE ORIENTAL
ADMINISTRACIÓ DE LOTERIES 314
Carregant...
x
X