Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Estrenem nova Web!!

6 de març de 2016

Ens complau comunicar-vos l’estrena de la nova web, adaptada a la normativa “responsive” de google, i amb una imatge més fresca i renovada, que constitueix un nou portal de trobada entre els comerços de Sants i els seus veïns. En aquesta web es dóna un especial protagonisme als negocis associats a Sants Establiments Units, així com als esdeveniments i activitats que estem preparant para aquest any al nostre barri, amb l’objectiu de fer de Sants una zona comercial molt més transitada i aconseguir atreure a moltes persones al nostre barri.

A poc a poc anirem habilitant noves seccions d’interès per als socis, com una borsa de treball, nous serveis i avantatges per als socis, un apartat per publicar les vostres promocions i ofertes… Estigueu molt atents el vostre correu aquesta setmana, ja que en breus us informarem també de la gran festa del comerç que estem preparant per a Sant Jordi i dels espais gratuïts que hem habilitat per als socis.

* En cas de voler renovar les imatges associades al vostre establiment preguem s’enviïn a través del nostre correu electrònic [email protected]

*Web creada i dissenyada per l’agència de comunicació Cromek System,  més coneguda pel moviment Black Friday Barcelona.

Els nostres socis

HOUSFY REAL ESTATE, S.L
SALON RECREATIVO
MAX CASTELLS NAHUEL
Granier
CAN COCA
Valentine
HELADERIA DINO
Carregant...
x
X