Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Estrenem nova Web!!

6 de març de 2016

Ens complau comunicar-vos l’estrena de la nova web, adaptada a la normativa “responsive” de google, i amb una imatge més fresca i renovada, que constitueix un nou portal de trobada entre els comerços de Sants i els seus veïns. En aquesta web es dóna un especial protagonisme als negocis associats a Sants Establiments Units, així com als esdeveniments i activitats que estem preparant para aquest any al nostre barri, amb l’objectiu de fer de Sants una zona comercial molt més transitada i aconseguir atreure a moltes persones al nostre barri.

A poc a poc anirem habilitant noves seccions d’interès per als socis, com una borsa de treball, nous serveis i avantatges per als socis, un apartat per publicar les vostres promocions i ofertes… Estigueu molt atents el vostre correu aquesta setmana, ja que en breus us informarem també de la gran festa del comerç que estem preparant per a Sant Jordi i dels espais gratuïts que hem habilitat per als socis.

* En cas de voler renovar les imatges associades al vostre establiment preguem s’enviïn a través del nostre correu electrònic [email protected]

*Web creada i dissenyada per l’agència de comunicació Cromek System,  més coneguda pel moviment Black Friday Barcelona.

Els nostres socis

CASA VIVES
LLEGITS SANTS
DOBLE G BARCELONA
SANTS BEER
LLEGUMS VARGAS
CANNACTIVA
KELSO SCHOOL OF ENGLISH
Carregant...
x
X