Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

E-mail màrqueting per impulsar les vendes del teu comerç

15 de febrer de 2022

Crea una comunicació més personalitzada i directa amb el teu client a través de l'e-mail màrqueting. 

Els clients demanen personalització. Busquen sentir-se únics. Volen que, les marques en què compren amb freqüència, els donin allò que realment necessiten. Al monogràfic "Les pimes Glocals a l'era Digital" mostrem les característiques o els aspectes que defineixen el consumidor d'aquesta era.

La necessitat de sentir-se especial és imprescindible per a aquest nou consumidor digital. 

Quan parlem de comunicació aquesta necessitat s'accentua i el valor afegit que la teva pime ha d'aportar al client és explicar-li coses que li interessen, en el moment que ho necessiten. Això implica cercar canals que facilitin enviar aquest tipus de missatges.  

L'e-mail màrqueting és un canal de comunicació molt eficaç per comunicar-te de manera directa amb el teu client. Facilita les comunicacions one to one, i aconsegueixes arribar de manera més ràpida a la teva audiència. Amb nom, cognom, i una sèrie de dades que et permeten fer comunicacions específiques amb el missatge que realment esperen. 

L'e-mail màrqueting pot ser un canal fonamental per a l'impuls de les vendes del teu comerç.  

Per realitzar comunicacions efectives a través d'e-mail màrqueting et recomanem que consideris els punts següents:

  • Determina el missatge. Identifica el teu client, la seva necessitat i què vols comunicar. Recompensa els subscriptors fidels amb descomptes exclusius o premia els clients per recomanar-te. 
  • Segmenta les teves accions. Les eines d'e-mail màrqueting et permetran segmentar les accions i podràs comunicar al grup d'audiència que t'interessi. 
  • Personalitza les comunicacions. Comunica't amb el client en moments clau com poden ser: l'aniversari, l'aniversari de subscripció, l'última compra, etc. 
  • Adapta el llenguatge. Si vols ser rellevant parla de manera propera i directa al teu client. Empra frases curtes i directes. 
  • Treballeu la primera impressió. Si voleu destacar a la safata d'entrada del vostre client optimitza la línia d'assumpte i el text de vista prèvia. Empra assumptes cridaners, amb signes d'exclamació i descripcions curtes que generin certa intriga. Tampoc t'oblidis del disseny i de la marca als teus e-mails. Mantingues la imatge corporativa.
  • Fes servir la informació que ja tens. Analitza la informació que has recollit prèviament i envia comunicacions que facilitin la compra. Per exemple, envieu correus electrònics amb les actualitzacions dels productes que estaven fora d'estoc.  

Un subscriptor que està conforme amb el tipus de correus electrònics que rep, és un subscriptor satisfet que es quedarà per més temps.  

El més positiu d'implementar l'e-mail màrqueting a la teva estratègia, és que és un canal de comunicació que evoluciona amb el temps. Això vol dir que s'adapta a les noves necessitats resultant una eina eficient en tot moment.  

T'expliquem les últimes tendències de l'e-mail màrqueting.

  • Correu electrònic interactiu

Dóna als teus clients interactivitat als correus que rebin. Introduïu enquestes, menús funcionals, opcions per afegir al calendari si és un esdeveniment, funcions gamificades, o animacions. Involucra el teu client en lacció. Fes-lo partícip, cridaràs la seva atenció a l'instant!

  • Intel·ligència artificial

Aquesta solució tecnològica us ajudarà a enviar e-mails més personalitzats perquè podeu triar les millors línies d'assumpte, seleccionar el millor moment per a l'enviament, o alinear el contingut rellevant amb cada subscriptor, en funció de la demografia o activitat anterior. Encara que sona complex, l'e-mail màrqueting impulsat per IA no estarà fora de l'abast de pimes com la teva, ja que moltes de les eines que coneixem a dia d'avui que presten els serveis d'e-mail màrqueting, estan començant a implementar aquest tipus de tecnologies.

  • Control del subscriptor 

Enviar als teus clients un nombre de correus electrònics raonable també serà la clau de lèxit daquesta acció. La idea és que no sentiu que se us ha imposat rebre infinitat d'e-mails que no us interessen, sinó que realment us estem enviant el que us aplica. Per això, quan un usuari se subscrigui a la llista de correus electrònics, pots enviar-li un correu de benvinguda on pugui triar el tipus de correu electrònic que vol rebre i la seva freqüència.

Implementar l'e-mail màrqueting com a canal per comunicar-te amb els teus clients de manera personalitzada millorarà l'enllaç entre el teu comerç i el teu client. Canviarà la percepció i el posicionament de la teva marca ajudant a fidelitzar els teus clients, cosa que podrà repercutir en un major nombre de vendes.

Acelera Pyme - red.es

Els nostres socis

CLUB ESPORTIU MEDITERRANI
THE LORD BARBERS CLUB
Entre Tapes Sants
365 OBRADOR   295
CENTRE DE ANALISIS I ENFERMERIA
ZHENGFEI CHENG BAZAR REGALS
LA NORIA
Carregant...
x
X