Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units
Drinks & Converça.
La Chat Box
18€ Comprar

Drinks & Converça.

Ve de gust un cafè o una beguda mentre xerrem per a mantenir el teu anglès al dia?   Fes-ho de la forma més divertida possible. Les nostres classes es duen a terme en un ambient còmode i amigable on els alumnes poden relaxar-se practicant i aprenent anglès mentre gaudeixen d'una beguda o un cafè.  

El nostre sistema de bons et permet fer una a classe quan et vingui de gust i/o el temps que vulguis. Són classes particulars de 30 minuts com a mínim entre el professor i tu. Ens adaptem al teu nivell i et fem practicar el teu anglès amb converses del dia a dia o sobre la temàtica   Pots triar el bo que desitges en aquesta mateixa web.   Disposes dels següents bons:   

Class-30 - 30 minuts - 18€
B-60 - 1 hora - 28€
B-120 - 2 hores - 56€
B-180 - 3 hores - 82€
B-240 - 4 hores - 106€

Fent clic en el enllaç  et portarà directament a la compra del bo desitjat, o si el prefereixes també el pots fer des de la nostra web.

Fes la teva compra

Drinks & Converça.
La Chat Box
18€

La Chat Box

La Chat Box

Gayarre, 34
08014 Barcelona
Tel. 674377106Visitar website

La Chat Box

Vols practicar tu anglès parlant, doncs aquest pot ser el teu lloc. La Chat Box proporciona a l'alumne un espai on poder posar en pràctica el seu anglès en classes que es treballen des de la conversa. Classes particulars i en grup, cursos i tallers en anglès.

Categoria:
Escola

Carregant...
x
X