Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units
Dia del Pare 2023

Participa

Ja saps quin regal comprar per al Dia del Pare? A les botigues i serveis dels Carrers de Sants trobaràs mil i una possibilitats, i sortegem 150 € en targetes regal perquè no t'estiguis de res!

Per participar, comparteix en el següent formulari la foto del tiquet de qualsevol compra realitzada del 27 de febrer al 9 de març a un comerç associat a l'Eix Comercial Sants Establiments Units i completa les teves dades.

Assegura't, si us plau, que la foto està enfocada i es llegeixen bé les dades del tiquet.

El 10 de març farem el sorteig entre tots els participants i anunciarem els guanyadors perquè si has estat de sort, puguis bescanviar el teu premi abans del 18 de març a qualsevol de les botigues i serveis participants.

I recorda, com més tiquets més possibilitats de guanyar les targetes regal de Carer de Sants (Un tiquet diferent per compra i formulari)

Molta sort!

Nota: Els camps amb (*) són obligatoris.

Dades del participant

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!
¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!
Format incorrecte!


Establiment i tiquet de compra

¡Camp Obligatori!
¡Camp Obligatori!


Acceptació de Condicions i RGPD

Consentiment de tractament de dades

Responsable del Tractament: Associació de Comerciants de Carrer de Sants “Sants Establiments Units”
CIF: G58792904
Adreçac/ d’Alcolea, 16, Local 1 - Barcelona.
Correu Electrònic: [email protected]

L'informem que les dades personals que conté aquest Formulari, estan incorporats en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries (Reglament (UE) 2016/679).

També l’informem que l’Associació, disposa d’un Grup de Whatsapp per als seus Associats i li demanem la seva autorització per a l’incorporació al mateix.


Carregant...
x
X