Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units
Book & Converça.
La Chat Box
25€ Comprar

Book & Converça.

Per a garantir la màxima productivitat, oferim classes privades on tu pots dissenyar el material amb el qual desitges practicar anglès, és a dir, triar els temes gramaticals que desitges aprofundir per a adaptar-se al teu estil d'aprenentatge, fer que el procés d'aprenentatge sigui més efectiu i avancem junts en cada lliçó.  

Com funciona: Posa't en contacte amb nosaltres per a tenir una reunió personalitzada, en la qual t'informarem de tot. Pots fer-ho per E-mail o per tel/whatsapp Durant la reunió parlarem de quins temes gramaticals vols treballar.   Formalitzat el pagament del llibre ( 25€) prepararem el teu llibre i el tindràs disponible per a la teva primera classe, sempre que sigui 1 setmana posterior a la reunió.   Quan el teu llibre estigui preparat, podràs mitjançant els nostres bons triar les classes que vulguis fer.  

En l'apartat RESERVA LA TEVA CLASSE, en la nostra pàgina principal, podràs reservar la classe que et vagi bé and let's talk!  

Class-30 - 30 minuts - 18€
B-60 - 1 hora - 28€
B-120 - 2 hores - 56€
B-180 - 3 hores - 82€
B-240 - 4 hores - 106€

Fent clic en l'enllaç et portarà directament a la compra del bo desitjat, o si el prefereixes també el pots fer des de la nostra web.

Fes la teva compra

Book & Converça.
La Chat Box
25€

La Chat Box

La Chat Box

Gayarre, 34
08014 Barcelona
Tel. 674377106Visitar website

La Chat Box

Vols practicar tu anglès parlant, doncs aquest pot ser el teu lloc. La Chat Box proporciona a l'alumne un espai on poder posar en pràctica el seu anglès en classes que es treballen des de la conversa. Classes particulars i en grup, cursos i tallers en anglès.

Categoria:
Escola

Carregant...
x
X