Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Vols ser una galeta o una cookie a Linkedin?

· Quan? 31 de maig de 2023
· Hora? De 13:00h a 14:00h

Segur que en alguna ocasió has pensat en si realment el teu perfil de LinkedIn és eficient: Et diferències de la resta? Per què hi ha altres persones o empreses que destaquen, mentre que jo no destaco?, o el que és el mateix… què sóc una galeta i no una galeta?

LinkedIn es compon de més de 830 milions de persones i 59 milions d’empreses, i és un gran aparador, molt ampli, divers i atractiu. Destacar requereix tècniques específiques per a aquesta xarxa social, tot i que la primera premissa va més enllà de LinkedIn: és un lloc on es parla, es comunica, s’estableixen relacions… la venda comercial no està ben valorada. La segona premissa és que cal tenir objectius concrets del que es vol assolir.

A partir d’aquí, cal elaborar un pla per començar a contactar amb clients potencials, inversors, buscar feina o, fins i tot, contractar persones! Per elaborar el pla, cal conèixer amb claredat quin és el punt de partida, hi ha diferents eines que permeten conèixer la valoració que es té a LinkedIn, diferenciant per sector.

L’algorisme de LinkedIn és complex i desafiant, de manera que és fonamental conèixer quins aspectes valora i com utilitzar-lo per assolir l’èxit. I passar de ser una galeta que passa desapercebuda, perquè la seva denominació ja no és atractiva, a ser una cookie moderna, disruptiva i deliciosa, que agrada a tothom!

En aquesta sessió, Víctor Puiggròs de RocaSalvatella, desgranarà quins són els principals elements que cal tenir en compte per desenvolupar perfils personals i corporatius en aquesta xarxa social.

A càrrec de:

  • Víctor Puiggròs. Consultor de Marketing Digital a RocaSalvatella.

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

L'illa Dolça
CASA AMETLLER
FORN ESPLUGUES
FESTAKIDS
CAN COCA
MARINA BAONE BARCELONA
EL PRIMO
Carregant...
x
X