Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Vols anar gratis al Share Festival? Et regalem les entrades!

· Quan? Del 19 d'abril al 19 de juny de 2022

Vols anar gratis al Share Festival? Et regalem les entrades!

El festival de música, solidaritat i sostenibilitat Share Festival torna a Barcleona del 9 al 17 de juliol i si compres als comerços de Sants Establiments Units, pots anar gratis de concert!

El cap de cartell del Share Festival d’aquest any és Anuel AA, el rei de la musica llatina urbana, qui compartirà programa de luxe amb Oques Grases, Miki Nuñez, Doctor Prats, Alba Reche, Natalia Lacunza, Roba Estesa,... entre altres artistes del moment que també han apostat per aquest esdeveniment que combina música, solidaritat i la sostenibilitat.

Si vols entrades per al Share Festival, del 19 d’abril al 19 de juny quan compris als comerços de Sants Establiments Units no t’oblidis el tiquet de compra. Fes-li una foto amb el mòbil i puja-la al formulari següent.

Entre totes les fotos de comprovants de compra rebudes sortejarem 25 entrades dobles per anar gratis al Share Festival!!!

Tu triaràs el concert al vulguis anar i la teva entrada com cada entrada que es vengui per aquest festival es convertirà en un arbre que l’organització plantarà com a part del seu programa de responsabilitat ambiental.

Com més tiquets pugis, més possibilitats de guanyar!!! (un tiquet per compra).

Participa

Els nostres socis

Bunny mart
FRUTAS LOMBARTE
FESTAKIDS
CA LA LAIA
Sants Establiments Units
GRANIER
SASTRERIA PLACIDO
Carregant...
x
X