Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Tips per aconseguir un bon posicionament orgànic amb SEO

· Quan? 7 d'abril de 2022
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Segons l’últim informe de Digital 2021 España, elaborat per We Are Social i Hootsuite, els motors de cerca són la principal font de descobriment de noves marques per als espanyols de 16 a 64 anys, seguits per les recomanacions boca-orella i pels anuncis de televisió. D’altra banda, quan algú vol trobar informació sobre marques i productes, el primer lloc on consulta és els motors de cerca (~70 % ho fa), seguit per les pàgines web de les marques (42 %) i de les xarxes socials (~42 %).

És a dir, que si no ets als principals resultats dels motors de cerca és com si no existissis.

Avui en dia hi ha múltiples factors i múltiples tècniques que et poden ajudar a ser als primers llocs de Google sense necessitat de pagar per això. Entre altres coses, és indispensable tenir un web amb una informació ben estructurada; continguts orientats a les cerques dels usuaris, sigui en els continguts estàtics o mitjançant el marketing de continguts; la connexió de Google Search Console; un bon ecosistema de pàgines que enllacin la teva, o aprofitar les possibilitats que ofereix Google per als comerços locals i de proximitat.

Tot això ens ho explicarà un consultor de RocaSalvatella, que donarà algunes recomanacions clau que cal tenir en compte a l’hora d’establir uns bons pilars de SEO.

Hub Empresa. Banc Sabadell

Els nostres socis

FEEL AT SANTS APARTMENTS
CELLER DURAN
Espai ideal
Tu dulce pasion
EL SAZÓN DE LILI
LA NORIA
LLEGUMS VARGAS
Carregant...
x
X