Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Si l’encertes, l’endevines

· On? Carrer de Sants i adyacents
· Quan? Del 27 d'abril a l'11 de maig de 2019

Del 27 d’abril a l’11 de maig els comerços de proximitat de Sants i de tota la ciutat lluiran il•lustracions inspirades en frases fetes catalanes. La iniciativa forma part del concurs “Si l’encertes, l’endevines” que organitza el Centre de Normalització Lingüística (CNL) en col·laboració amb l’escola La Llotja, Sants Establiments Units, l’Eix Comercial Sants-Les Corts i 10 eixos comercials més de la ciutat.

40 il·lustracions representatives de frases fetes catalanes realitzades per alumnes de l’Escola La Llotja es mostraran en centenars de comerços de proximitat de 12 eixos comercials de la ciutat en el marc del concurs “Si l’encertes, l’endevines” del Centre de Normalització Lingüística (CNL).
La llengua catalana i l’expressió artística són els eixos vertebradors d’una campanya que pretén dinamitzar els eixos comercials de la ciutat tot donant als joves artistes de l’Escola La Llotja l’oportunitat d’exposar les seves creacions en un aparador insuperable: els comerços de ciutat.
Si veus alguna de les il·lustracions i les identifiques no ho dubtis; participa en el concurs “Si l’encertes, l’endevines”  i guanya alguns dels premis patrocinats pels eixos comercials col·laboradors.

El lliurament de premis de Sants Establiments Units es farà el dia 18 de maig (a les 12 h) a l’estand de l’entitat al FirEntitats (c. de Sants) i els premis de l’Eix Comercial Sants-les Corts, el 22 de maig (18 h) a la delegació del CNL a Les Corts.

Els nostres socis

Reclau projecte i obra
SALÓN CUCA LELÉ
8 APPLES
FERRETERIA JAIME VALLS C.B
Espai ideal
SMASH BURGUER HOUSE
KABURI
Carregant...
x
X