Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Monologueando a Sants

· On? Barri de Sants
· Quan? Del 4 al 20 de novembre de 2016

Una acció dirigida a dinamitzar la gastronomia del nostre barri i donar visibilitat als bars, restaurants i mercats. Apunta-hi el teu negoci!

La campanya dirigida a bars, restaurants i mercats de Sants que, mitjançant una acció conjunta, atraurà a la gent de Barcelona per degustar les tapes, acompanyades d’un bon vi Monòleg a un preu de Vi + Tapa per només 2,50€

A més a més, amb l’objectiu d’atreure un públic el més nombrós possible, durant els 17 dies de la campanya es realitzaran: actuacions de monologuistes, gimcanes per als comerços, concursos a les xarxes socials etc.

MONÓLOGO VINS

La nova gamma de vins del Grup Freixenet, “Monólogo”, està formada per 3 grans denominacions d’origen que no et deixaran indiferent:

  • Monólogo Negre - D.O Rioja
  • Monólogo Blanco - D.O Rueda
  • Monólogo Rosat - D.O Navarra

Vins “Monólogo” ha iniciat una nova etapa dirigida a zones vinculades a la cultura, les xarxes socials, les noves tendències, incrementant la seva participació en esdeveniments i festivals culturals associats al públic jove.

L'IMPORTANT DE LA COMUNICACIÓ

Els comerços inscrits obtindran visibilitat al barri de Sants i a l’ entorn online mitjançant: cartelleria per a l’exterior dels seus establiments, displays publicitaris per a l’interior, aparició en fulletons, geolocalizació als plànols impresos i interactius, publicacions a les xarxes socials amb enllaços als seus perfils socials i/o web, així com l’aparició del negoci a la web de l’esdeveniment.

COL·LABORADORS

Monólogo - Sants Establiments Units - Mercat de Sants - Sants les Corts - Comerç Mercat Nou Sants - Cromek System

Els nostres socis

TANDORI
CANNACTIVA
JOSA OPTICS
DIESI ESCOLA DE MUSICA
MUY MUCHO SANTS S.L
LLEGITS SANTS
CACHE & CACHE
Carregant...
x
X