Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Mercat Modernista al Carrer de Sants

· Quan? Del 10 a l'11 de novembre de 2012

Més de 200 paradistes ompliran el carrer de Sants, els dies 10 i 11 de novembre, vinguts d’arreu de Catalunya i els comerciants de Sants Establiments Units, ompliran el carrer de Sants (entre Joanot Martorell i Rambla Badal) amb articles de roba, bijuteria, regals, complements, restauració, embotits, coques, etc). Estaran presents en la mostra d’artesania catalana, tot un ambient que ens transformarà en l’època modernista.

Els més petits també tindran atraccions i entreteniments al llarg del carrer, activitats com: passejada a cavall, ponis i burrets catalans, teatrí de titelles, “tio-vivos”, infables, escenari a la plaça de Sants, banda i majorets, diables, gegants i capgrossos i grups d’animació.

Pels més grans a la Seu del Districte podreu visitar l’exposició organitzada per Avismón i l’Ajuntament de Barcelona sobre el “Modernisme i l’habitatge a Sants”, incloent una visita guiada pels carrers del nostre barri, per l’historiador Josep M. Vilarrúbia-Estrany.

Al Sants Teatre del Centre, tindrà lloc els dos dies, unes representacions del teatre amb l’Obra Truca un inspector.

Les cafeteries associades a Sants Establiments Units, també tindran un lloc privilegiat amb vuit terrasses instal·lades al llarg de la fira perquè el visitant pugui gaudir d’un lloc de descans.

Els nostres socis

FESTAKIDS
CLINICA ALBAREDA (TRAUMATOLOGÍA I REHABILITACIÓ)
SASTRERIA PLACIDO
ENTRE TABLAS
XAMAR ARTESANS
LA NURI PERRUQUERIA CANINA
Tecnocasa
Carregant...
x
X