Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Intel·ligència artificial al meu negoci? Com em pot ajudar a créixer

· Quan? 29 de juny de 2023
· Hora? De 13:00h a 14:00h

Fins fa relativament poc, semblava que la intel·ligència artificial era un tema de ciència-ficció… fins que van aparèixer Midjourney, DALL-E o ChatGPT, que són eines que estan provocant un canvi en la manera com gestionem el nostre dia a dia i que han popularitzat l’ús d’aquesta tecnologia. 

Més enllà d’aquestes eines que han generat molt d’impacte, n’hi ha moltes més que es poden implementar en les estructures tecnològiques de petites empreses i negocis per tal d’optimitzar processos de fabricació i comercials: chatbotsmarketing automation, predicció analítica de client, automatització de processos departamentals, etc. 

Avui en dia, s’estima que tan sols el 7 % de les pimes han adoptat solucions d’intel·ligència artificial quan, en realitat, podria ajudar a fer un salt important en el rendiment del negoci. 

En aquesta sessió, un expert de RocaSalvatella ens explicarà els avantatges per a les pimes d’aplicar la IA en els seus processos. A més, comptarem amb la participació d’una empresa experta a IA que ens explicarà la seva experiència i ens mostrarà casos d’èxit d’implantació de la intel·ligència artificial a petites empreses. 

A càrrec de:

  • Iván Majadas. Mànager d´innovació i negoci digital de RocaSalvatella. Representant de Soluciones Cuatroochenta SA.

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

SANTS ASSESSORS
MONTSE INTERIORS S.L
BASSOL OPTIC
COREA STREET FOOD
365 (T-54)  IME MIL SLU
HERMANOS MAILLO
CELLER DURAN
Carregant...
x
X