Carrer de Sants

Carrer de Sants

Impulsa el trànsit a la teva botiga física mitjançant el màrqueting digital

· Quan? 15 de setembre de 2022
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Dins l’àmbit del màrqueting digital, els petits comerços es troben davant l’important repte d’invertir o de destinar recursos humans a un àmbit que aparentment no generarà ingressos directes en el seu compte d’explotació.

Així mateix, els últims temps ens han demostrat la importància d’habilitar canals de comunicació i venda alternatius al físic amb l’objectiu de mantenir una bona part dels ingressos en moments de crisi, tant si són econòmiques com sanitàries.

El petit comerç té a la seva disposició una sèrie d’eines digitals com ara Google My Business, WhatsApp For Business i altres xarxes social que el poden ajudar a abordar el repte de la transformació digital, ja sigui assegurant la seva presència en els principals cercadors o mantenint línies de relació directa amb els seus consumidors, encara que aquestes siguin a distància.

Emina Mulagic, consultora de Màrqueting Digital de RocaSalvatella, ens explicarà les claus perquè els petits comerços no es quedin enrere en el desenvolupament de la seva presència digital.

A càrrec de:

  • Emina Mulagic. Consultora Sènior de Màrqueting Digital de RocaSalvatella.

Hub Empresa. Banc Sabadell

Els nostres socis

LES TISORES DE SANTS
BRODATS FIPOL S.L.
XAMAR ARTESANS
PRODUCCIONES GRAFICAS ZEROCATORCE
SYD ARTIST S.L
SANT BARTOMEU
CAPRITXOS
Carregant...
x
X