Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Impuls digital pel teu Negoci o Pime. Lluitar per les primeres posicions a Google (SEO/SEM)

· Quan? 16 de març de 2023
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Que la teva empresa tingui presència a internet mitjançant el seu web no és cap garantia d’èxit. Si la teva pàgina web no està ben posicionada en els cercadors, és com si no hi fos, i tots els esforços per tenir un web atractiu i optimitzat per a la conversió hauran estat en va. Això explica la importància del posicionament orgànic (SEO) i de pagament (SEM).

Hi ha nombrosos elements que s’han de tenir en compte a l’hora de dissenyar una estratègia de posicionament. I la cosa es complica amb els constants canvis d’algoritmes dels cercadors, especialment de Google. Però no et preocupis! En aquesta sessió s’oferiran les nocions bàsiques del posicionament en cercadors, que ens permetran definir les línies d’acció que millor s’ajustin als objectius estratègics de l’empresa.

Et convidem en aquesta sessió a on Víctor Puiggròs, consultor de Màrqueting Digital de RocaSalvatella, desgranarà els elements més rellevants i que més influeixen a l’hora d’aconseguir aparèixer a les primeres posicions dels resultats de cerca. Contarem també amb la participació i experiència d´una empresa invitada de la ma de Victor Huguet, Digital Manager del Grup Moventia.

A càrrec de:

  • Víctor Puiggròs. Consultor de Màrqueting Digital de RocaSalvatella
  • Victor Huguet. Digital Manager del Grup Moventia

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

FLORISTERIA LLOVERAS BARCELO
Prados cafeteria bar
ARTE ORIENTAL
Bar cafeteria Fortuna
Print Site
TANDORI
CAN COCA
Carregant...
x
X