Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Flashmob Black Friday

· On? Plaça Ramon Torres i Casanova
· Quan? 25 de novembre de 2016
· Hora? 19:00h

VOLS PARTICIPAR AL FASHMOB DEL BLACK FRIDAY?

Ja es el tercer any consecutiu que es celebra el Black Friday Barcelona, iniciativa que l’any passat va aconseguir agrupar a més de 2000 comerços de Barcelona, a través de la seva plataforma. com cada any marcarem l’inici del cap de setmana amb el nostre Flashmob “Happy–Black Friday” que cada any es realitza en un barri diferent de Barcelona amb la famosa cançó de Pharrel Williams.

Aquest any es realitzarà al barri de Sants, amb la col·laboració de La Urban Dance Factory, La Fabrica de Somnis de Sonia Alonso y Ball Centre. T’animem a que deixis tot el que estàs fent per un moment i passis una estona frenèticament divertida amb nosaltres, donant curs al ballarí que portes dintre. Ho vam fer un cop amb el nostre vídeo #HappyBlackFridayBarcelona… però encara ens queda molta més energia, ¡Tornem a la càrrega!

Si vols assajar amb nosaltres els pasos de ball per al Flashmob que farem el 25 de Novembre a les 19:00h, ¡pren nota! aquí et deixem les escoles amb les seves dates i hores disponibles, l’únic requisit indispensable per assistir als assajos és… Moltes ganes de passar-t’ho pipa i moviment!

Si per contra no tens temps per a desplaçar-te i vols practicar tu sol a casa, aquí et deixem el video tutorial per a que puguis assajar:


COL·LABORADORS

Escuela de Danzas Urbanas - Fàbrica de Somnis - Cromek System - Ball Centre

Els nostres socis

CASH GOLD JR
SANTS APARCAMENTS UNITS
SANTS FINQUES
ESPAI LAZZIGAGS
XURRERIA LES NINES
CULINARIUM
TURRIS
Carregant...
x
X