Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

El Pare Noel arribarà a Sants aquest diumenge

· On? Carrer de Sants
· Quan? 15 de desembre de 2013
· Hora? De 18:00h a 20:30h

Com cada any, el barri de Sants espera amb delit l’arribada del Pare Noel. Enguany, serà el proper diumenge 15 de desembre que el Pare Noel es passejarà per tot el carrer de Sants acompanyat de carrosses vistoses i molta animació. “Ja s’està treballant per guarnir i posar en marxa totes les carrosses”, assegura Lluís Marticella, de Sants Establiments Units, l’entitat que s’encarrega de preparar-li la benvinguda.

Aquest any, el Pare Noel no ha escollit un cotxe de cavalls sinó una carrossa “molt espectacular, molt maca i amb molta il·luminació”, explica Marticella. A més, l’acompanyaran altres carrosses decorades amb temàtiques diferents, totes pensades per agradar als infants: el llibre de la selva, el fons del mar, un jardí de flors… “Hi ha moltíssimes carrosses guarnides, i estaran encapçalades per una mascota nostra grandiosa que és el tió de Sants”, diu. No hi faltarà la carrossa de la Marató de TV3, que se celebrarà el mateix dia. També hi haurà la banda de la Guàrdia Urbana a cavall i diverses entitats del districte que animaran la desfilada: Toxos e Xestas, els Gegants de Sants, els de la Marina i els del Poble-sec, tots els cap grossos i mascotes del carrer de Sants, els diables i les guspires de Sants, la banda i les majorettes del Triangle de Sants, Sants 3 Ràdio, la Urban Dance, el grup de ball de la Fàbrica de somnis de Sònia Alonso, Shedam Tribal , comparses, un gran inflable del Pocoyó…i es preveu repartir en tota la cavalcada una tona de caramels.

El Pare Noel sortirà del carrer de l’Espanya Industrial a partir de les sis de la tarda, anirà fins l’avinguda Madrid i girarà pel carrer Arizala i per tornar pel carrer de Sants fins a la plaça de Sants on s’acabarà la cavalcada. Allà els Diables de Sants faran una petita exhibició.

Si el recorregut ja presenta algunes novetats, l’altra és que la rebuda del Pare Noel es farà en un escenari a la plaça de Sants enlloc del balcó del districte. Les persones que estiguin allà esperant-lo gaudiran de l’animació i els espectacles que ja hi ha preparats: “Això farà que la plaça de sants sigui un bullici des de les 5 de la tarda”, diu Lluís Marticella. En total, el recorregut es preveu que duri més de dues hores: “Serà una festassa on creiem que cada any ens hem de superar posant-hi elements nous.

noticia des del 3.cat

Us esperem aquest diumenge a Sants, per donar la benvinguda amb la familia, amics o benvinguts al barri

Els nostres socis

FESTAKIDS
NOTARIA SANTS 56
CATALANA OCCIDENTE
365 OBRADOR  91
SMASH BURGUER HOUSE
LIDER DE ISTAMBUL
FARMÀCIA MERCÈ RIUS
Carregant...
x
X