Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

El món que ve: l’atracció de talent del futur

· Quan? 25 de gener de 2023
· Hora? De 18:00h a 19:00h

Organitzat per BStartup de Banc Sabadell i Startup Valencia, “El món que ve” és un punt de trobada mensual per a tot tipus d’empreses, tant d’innovadores com de tradicionals, que vulguin anticipar-se a les noves tendències empresarials i socials. En aquesta ocasió parlarem sobre l’atracció i retenció de talent del futur. 

El fenomen de la globalització té impacte en tots els àmbits i també, és clar, en el laboral. Avui, les empreses competeixen amb un mercat global a la cerca del millor talent. Per això, l’employer branding s’ha convertit en una de les àrees que més s’està desenvolupant als departaments de recursos humans que competeixen ara al mercat internacional per la captació de talent. I ja no es tracta només d’atreure, sinó també de generar una cultura d’empresa per retenir equips compromesos. 

En aquesta 29a edició de El món que ve, parlarem de com estan abordant aquest repte les empreses tradicionals i les més joves i veurem quins recursos fan servir per potenciar aquesta tan necessària cultura d’empresa. 

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

SANT BARTOMEU
Hotel Arya
SASTRERIA SOSPEDRA
BONA CARN
URB&CAKES
CATALANA OCCIDENTE
TANDORI
Carregant...
x
X