Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

El Món que Ve: la silver economy del futur

· Quan? 29 de novembre de 2022
· Hora? De 18:00h a 19:00h

Organitzat per BStartup de Banc Sabadell i Startup València, “El món que ve” és un punt de trobada mensual per a tot tipus d’empreses, tant innovadores com tradicionals, que es vulguin anticipar a les noves tendències empresarials i socials. En aquesta ocasió parlarem sobre la silver economy o economia platejada.

La generació silver representa una gran oportunitat de negoci per a emprenedors i marques de tots els sectors que vulguin introduir-se en aquest segment poblacional: tenen entre 55 i 75 anys aproximadament, representen el poder adquisitiu més gran de la població, es preocupen per la seva salut i benestar i gaudeixen d’una esperança de vida més gran que generacions anteriors gràcies als avenços i millora de la qualitat de vida, i el més important, disposen de temps lliure i se senten amb ganes, forces i il·lusió per dur a terme els seus projectes i hobbies i gaudir-ne dels plaers de la vida.

Quines noves oportunitats trobem en aquest segment Com poden les empreses adaptar la seva oferta de productes o serveis a la generació silver? En aquesta sessió veurem cap on va la silver economy i com evolucionarà en els propers anys.

Aquestes i moltes altres qüestions intentarem revelar a la 28a edició d’El Mundo que Ve,  a través d’una taula rodona en què participaran representants d’empreses referents al sector.

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

CHARCUTERIA CEREX
Tecnocasa
SASTRERIA SOSPEDRA
BIRRAS & TAPAS, S.L
FARMACIA SALAMERO
Entre Tapes Sants
Granier
Carregant...
x
X