Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

El Món que ve: el sector agrotech del futur

· Quan? 10 de maig de 2022
· Hora? De 16:00h a 17:00h

Organitzat per BStartup de Banc Sabadell i Startup València, “El món que ve” és un punt de trobada mensual per a tot tipus d’empreses, tant innovadores com tradicionals, que es vulguin anticipar a les noves tendències empresarials i socials. En aquesta ocasió parlarem del sector agrotech del futur.

La tecnologia, les noves tendències socials, els nous hàbits dels consumidors, la preocupació pel medi ambient… Tot això influeix en el desenvolupament de molts sectors que han d’evolucionar per adaptar-se a la nova realitat.

En aquest context apareix l‘Agrotech, una nova manera de tractar l’agricultura fent servir les noves tecnologies. Consisteix a transformar digitalment l’Agricultura, la Ramaderia, la Pesca i les Zones Rurals, i tot el procés de producció, per tal d’augmentar-ne la producció i alhora minimitzar l’empremta de carboni. En aquesta sessió veurem cap a on va el sector i com evolucionarà en els propers anys.

Com serà l´agrotech del futur? Quines noves tecnologies tindran rellevància al sector? Quin impacte tindrà al medi ambient?

Aquestes i moltes altres qüestions intentarem revelar a la 25a edició d’El Mundo que Ve, a través d’una taula rodona en què participaran representants d’empreses referents al sector.

Hub Empresa Sabadell

Els nostres socis

Gr Sants Badal sl
BANDA I MAJORETS EL TRIANGLE DE SANTS
SALON RECREATIVO
EUGENI CARRIÓ
LAKOTA BIKES
MONTSE INTERIORS S.L
L'illa Dolça
Carregant...
x
X