Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Digitalitza i impulsa el teu negoci amb les ajudes del Kit Digital

· Quan? 8 de novembre de 2022
· Hora? De 16:00h a 17:00h

El Kit Digital és una iniciativa que persegueix contribuir a la digitalització de les pimes per ajudar-les a evolucionar i ser més competitives, mitjançant subvencions de fins a 12.000€ per a la implantació de solucions digitals.

Gestió de clients i proveïdors, analítica i business intelligence, ciberseguretat, creació de webs, gestió de processos, factura electrònica… Aquestes són només algunes de les solucions de digitalització que es recullen al programa del Kit Digital, i a les quals poden accedir les petites empreses, les microempreses i els autònoms que ho necessitin, a través dels anomenats agents digitalitzadors.

Descobreix en aquest webinar tots els detalls sobre el Programa Kit Digital per a què petites empreses, microempreses i autònoms puguin aprofitar aquesta oportunitat: què és i en què consisteix, terminis i convocatòries, solucions que recull, avantatges per a les pimes, així com els requisits per a poder beneficiar-se dels ajuts i com dur a terme la sol·licitud. També coneixerem l´experiència d´una empresa que ja s´ha beneficiat de les ajudes del Kit Digital.

A càrrec de:

  • Alberto Díaz. Responsable d'Aliances i Transformació digital per a empreses del Grup MásMóvil
  • Sabela Tilve. Senior Manager Strategic R&D Projects a Grup MásMóvil
  • Carmen Urraca. Directora Fons Europeus Banc Sabadell

Hub Empresa Sabadell

També et pot interessar

Els nostres socis

KIDS&US
JAP AM TRAVEL S.L
PASTISSERIA KESSLER-GALIMANY
RESTAURANTE TXALAPARTA
CENTRE DE ANALISIS I ENFERMERIA
Borrasà Estilistas
FARMACIA OLZINELLES 21
Carregant...
x
X