Eix Comercial Sants Establiments Units

Eix Comercial Sants Establiments Units

Descobreix el líder que hi ha dins teu: potencia el teu autolideratge i assoleix l’èxit

· Quan? 24 d'octubre de 2023
· Hora? De 16:00h a 17:00h

L’autolideratge es refereix a ser el líder d’un mateix prenent la responsabilitat de dirigir i guiar la teva vida, desenvolupant les habilitats necessàries per prendre decisions efectives, assolir metes i aconseguir un creixement personal i professional significatiu. És un enfocament poderós per desenvolupar el potencial i assolir l’èxit en tots els aspectes de la vida.

En aquest webinar compartirem estratègies pràctiques per desenvolupar la teva autoconsciència, autoconfiança i autoreflexió, enfortint així la teva capacitat de liderar-te tu mateix i els altres.

Durant la sessió s’exposaran consells inspiradors que t’ajudaran a tenir claredat sobre les teves metes i prioritats, establir plans d’acció, manejar efectivament el teu temps i recursos, mantenir una actitud positiva i proactiva i prendre la iniciativa per superar obstacles i assolir l’èxit.

Registra’t ara i comença el teu viatge cap a un autolideratge sòlid i transformador!

A càrrec de:

  • Ludovica Chiesa. Sòcia de Barna Consulting Group. Especialista en temàtiques comercials, coaching directiu, mentoring i lideratge i coautora de Saca la crisis de tu cabeza i Vende más, vende mejor.

 

Hub Empresa Sabadell

També et pot interessar

Els nostres socis

ZHENGFEI CHENG BAZAR REGALS
HANAMI ART
CHIQUITINES
GRANIER
NADONS I MAMIS
Borrasà Estilistas
FINQUES DIANA
Carregant...
x
X